Het Schuttersbosch

Actuele Meldingen

Start
Actueel
Agenda
B.B.S. Algemeen
Buurtpreventie
Huis & Tuin
Links
Educatief
Gastenboek

[Gele Kaart] [Straatco÷rdinator] [Actuele Meldingen] [Tips]

 

2 januari 2015

 

Meerdere woningen beschoten in Hertensprong

 

Er blijken nu in de nacht van oud op nieuwjaar meerdere woningen te zijn beschoten in de Hertensprong. Dus er blijkt niet doelbewust op ÚÚn specifieke woning te zijn geschoten. In zeker twee andere woningen in de Hertensprong zijn kogelgaten in de gevel van de woning aangetroffen. Het is daarom zinvol om uw gevel ook na te lopen op eventuele kogelgaten. Mocht u deze aantreffen dan dient u melden bij de politie en is het zinvol om aangiften te doen. Nogmaals, mocht u iets gezien hebben geef dit dan door aan de politie op 0900-8844.

 

 

 


1 januari 2015

 

Beschieting woning

 

Op nieuwjaardag tussen middernacht en 9:00 is de woning op de hoek van de Hertensprong Hezerweg beschoten. Het is onduidelijk of de woning doelbewust is beschoten. Gelukkig waren de bewoners niet thuis op het moment van de beschieting. Buurtonderzoek door de politie heeft nog niets opgeleverd. Getuigen kunnen zich melden bij de politie op 0900-8844. De politie doet hiertoe een oproep op hun webpagina. Het Eindhovens Dagblad heeft een artikel aan dit voorval geschreven wat u hier kunt vinden.

 

 

 


27 december 2014

 

Poging tot inbraak in de Buntweg

 

Zaterdag 27 december is er een poging tot inbraak geweest in de Buntweg. De schade was aan de voorkant van de woning. Heeft u iets gezien of gehoord? Geef dit dat door aan de buurtpreventie of de politie.

 

 

 


 

13 december 2014

 

Poging tot inbraak in de Hazenloop

 

Zaterdag 13 december is er een poging tot inbraak geweest in de Hazenloop. De schade aan de woning was flink dus misschien heeft u iets gezien of gehoord? Geef dit dat door aan de buurtpreventie of de politie. Wees allert op verdachte personen en geluiden welke op inbraak zouden kunnen duiden. Zeker nu rond de feestdagen is belangrijk om extra allert te zijn omdat het risco op inbraak groter is in deze periode.

 


13 maart 2014

 

Waarschuwing voor klusjesmannen (bedriegers)

 

Er zijn weer zogenaamde klusjesmannen in de wijk actief die hun diensten aanbieden en vervolgens een veel te hoog bedrag voor het geleverde werk vragen. Het nadrukkelijk advies is niet is zee te gaan met deze bedriegers.
 


9 januari 2014

 

Vernieling verlichting kerstboom op de parkeerplaats van de Evangelische Gemeente

 

Helaas hebben vandalen uit de kerstboom van onze wijk de kerstverlichting los gerukt en vernield en de stroomkabel gestolen.


19 januari 2014

 

Gezocht buurtco÷rdinator buurtpreventie voor Oostenrijks deel Schuttersbosch

Ton Kremers heeft zijn functie als buurtco÷rdinator buurtpreventie voor het Oostenrijks deel van het Schuttersbosch helaas opgegeven. Ton stond aan de wieg van de buurtpreventie in onze wijk en heeft er een succes van gemaakt. Ton heeft zijn buurtco÷rdinator functie met veel enthousiasme gedaan en namens de wijk bedanken we Ton hiervoor! 

 

Nu zijn we opzoek naar een nieuwe buurtco÷rdinator voor het Oostenrijks deel. Lijkt u deze dankbare nuttige functie die iets voor u laat dit dan weten bij het BBS bestuur.

 


 

Oproep

 

Wees alert op verdachte situaties en als deze zich voordoen meld dit direct aan de politie.

 

 

 

 


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan schuttersbosch@dse.nl.
Copyright ę 2002 Bewoners Belangenvereniging Schuttersbosch
Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2010