Activiteiten 2016:
» 27 mei: Cordaid evenement in Den Bosch
» Boekenbeurs Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch
» 23 januari 2016: ChildRight gala, Kurhaus Scheveningen

Activiteiten 2015:
» 21 november 2015: Bambale themadag: Beter onderwijs in Congo, Kerkwijkcentrum Gestel Eindhoven
» 7 juni 2015: natuurmarkt stadswandelpark Warande,Helmond
» Statiegeldactie Plus Erwin Kenter
» Boekenbeurs Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch
» Wereldwinkel Eindhoven
» Sjoelen voor Goede Doelen
» Beursvloer Best Oirschot 2015

Boekenbeurs Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch

Op 12 april werd het grootste deel van de opbrengst van de 42e boekenbeurs uitgereikt aan de diverse goede doelen. Stichting Bambale ontving 2.500 Euro voor de renovatie van gezondheidscentrum Omeco.

Themadag: gezondheid + onderwijs = ontwikkeling?

21 november 2015 organiseerde Stichting Bamble in het Kerkwijkcentrum in Eindhoven een drukbezochte themadag over onderwijs in D.R. Congo. Een prachtige dag met inspirerende sprekers en actief meedenkende deelnemers. Voor een uitgebreid verslag klik hier, voor de foto's klik hier

Statiegeldactie 2015

In de maand november werd een statieactie gehouden bij de Plus supermarkt Erwin Kenter in Best. De klanten hebben statiegeldbonnetjes ter waarde van 244 Euro gedoneerd voor de gezondheidsprojecten van Stichting Bambale.

Boekenbeurs Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch

Op 21 april werd het grootste deel van de opbrengst van de 41e boekenbeurs uitgereikt aan de diverse goede doelen. Zoals gebruikelijk is er een “hoofdproject” dat tijdens de boekenbeurs centraal staat en ook de grootste bijdrage krijgt. Dit jaar was dat Stichting Kumbatio Nederland. Naast het hoofdproject ontvingen nog 19 andere projecten een (kleinere) bijdrage. Stichting Bambale ontving 5.000 Euro voor de renovatie van gezondheidscentrum Omeco.

Wereldwinkel Eindhoven

Vanaf 10 april is er een expositie van de projecten van Stichting Bambale te zien in de Wereldwinkel Eindhoven, Hoogstraat 275. Zaterdag 18 april organiseert Bambale een creatieve workshop waaraan bezoekers kunnen meedoen. U bent van harte welkom! De opbrengst van deze activiteit komt ten goede aan de gezondheidsprojecten in Kisantu.

Sjoelen voor Goede Doelen

Vrijdag 27 maart organiseerde Stichting Bambale 'Sjoelen voor Goede Doelen'. In het jongerencentrum Todo in Best sjoelden deelnemers als team of individueel voor goede doelen én leuke prijzen. Dat alles in een Congolees getinte ambiance met muziek en gratis hapjes. De opbrengsten komen volledig ten goede aan het gezondheidsproject Kisantu.

Beursvloer Best Oirschot 2015

De Beursvloer heeft een netwerkfunctie en is een plaats waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, om op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) partners van elkaar te worden en zo samen maatschappelijke projecten te realiseren. Stichting Bambale sloot een deal met de Albert Heijn Wilhelminaplein Best voor de levering van hapjes voor het Sjoelen voor Goede Doelen.

Terug naar boven