DSE RegioLinks bevat nu 2601 links en 31 opmerkingen van DSE-gebruikers. Laatst bijgewerkt op 23 oktober 2018.
>>Nieuwe link voorstellen.<<
geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Actueel en Media (68) geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen De weg in de regio (31)
geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Hobby, Recreatie en Toerisme (144) geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Horeca (177)
geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Kunst en Cultuur (285) geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Maatschappij (127)
geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Muziek en Dans (111) geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Onderwijs (221)
geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Overheid (82) geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Persoonlijke Homepages op DSE (46)
geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Sport en Spel (144) geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Welzijn en Gezondheidszorg (173)
geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Winkels en Bedrijven (188) geen nieuwe links in de afgelopen 3 dagen Wonen en Werken (60)

Welkom op de DSE RegioLinks: een verzameling links met focus op de Regio Eindhoven.
De vrijwilligers van DSE hebben al een enorm aantal web-sites toegevoegd maar de verzameling is nog lang niet compleet. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Mis jij nog sites in de RegioLinks van DSE? Meld ze dan aan via de link bovenaan de pagina.

Waar moet een link aan voldoen om geplaatst te worden?

  • de link moet wijzen naar een website die duidelijk en specifiek gericht is op de regio Zuid-Oost Brabant
  • websites die naast de regionale focus ook landelijk gericht zijn worden alleen geplaatst als er nadrukkelijk uit blijkt dat ze vanuit onze regio opgezet en onderhouden worden.
  • de website kan in principe overal gehost zijn en hoeft dus niet perse op DSE te staan.
  • de website moet goed functioneren en bijgewerkt zijn
  • een retourlink naar DSE wordt op prijs gesteld
  • er is een aparte categorie voor algemene persoonlijke websites die op DSE gehost zijn. Die staan dan in de "Persoonlijke Homepages op DSE".

Heb je wel een site gevonden en wil je er iets over kwijt? Laat het anderen dan weten door er een opmerking bij te plaatsen! Wissel tips uit, geef ideeën door! De nieuwe RegioLinks is er voor en door de gebruikers!