registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

G1000 een nieuwe vorm van democratie nu ook in Eindhoven?

/~nieuws/pics/g1000ehv.jpg

Lancering van de G1000 - EindhovenTop op 25 september van 14:00u. tot 18:00u. in het Evoluon. Een prima uit België afkomstig initiatief om bewoners meer bij hun stad te betrekken. Nederlandse steden o.a. Amersfoort, Groningen en Amsterdam gingen ons al voor! Je zou het ook kunnen zien als een vorm van "The wisdom of the crowd" Niet langer aan de zijkant toekijken maar stappen zetten om zelf actief te zijn. DSE help hier zo nodig graag aan mee met zijn gratis faciliteiten

Geef je op voor deze middag en je kunt je ervaren wat een G1000 inhoudt. En je krijgt antwoord op al je vragen, een beeld van wat er nodig is en wat jij voor de G1000 kunt betekenen. Het wordt een bijzondere en boeiende middag!

Het doel van de G1000 – EindhovenTop in het Evoluon is om op 28 mei 2016 willekeurig uitgenodigde 1000 inwoners van Eindhoven bij elkaar te brengen in het Beursgebouw om met de meest belangrijke punten uit/van/voor Eindhoven aan de slag te gaan. Wat die punten zijn? Dát gaan zij daar samen vaststellen en beslissen! Kijk op www.g1000eindhoven.nl voor meer informatie.