registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

(Webmail) inlog problemen met firefox bij DSE

Sinds 27 maart geeft Firefox inlog problemen. Inloggen op DSE gaat in eerste instantie goed maar zo gauw er op iets anders geklikt wordt is de verbinding met DSE weer verbroken. Probeer om je webmail te lezen eens het volgende: Klik op WebMail en vul dan pas je gegevens in vermoedelijk kun je dan wel je mail lezen. Vrijwel zeker ligt dit aan Firefox omdat het met Internet Explorer wel goed gaat. In september 2014 is een soortgelijk probleem op tweakers.net ook al eens aan de orde geweest. Wie weet een oplossing voor dit probleem? Laat ons hier weten of je ook last van dit probleem hebt.

Firefox

ik heb dit probleem sinds de laatste update van Firefox, Explorer en Chrome werken normaal.

Firefox

Heb firefox 37.0.1
Kan zelfs geen reactie geven.Na inloggen ben ik meteen uitgelogd als ik op iets van de pagina klik
Heb via safari ingelogd om deze reactie te geven. Daai hier Windows 7 professional

Firefox inlogproblemen

Ik heb geen enkel probleem met Firefox 36.0.4.

Firefox 36.0.4

/~nieuws/pics/ff3604.jpg

Vreemd Hans welk besturings systeem gebruik jij dan? Ik gebruik 36.0.4 ook maar zo gauw ik doorklik na het inloggen wordt ik er weer uitgegooid! ik gebruik Windows 7 servicepack 1 Ook mensen van de helpdesk lopen tegen dit probleem aan. Het is vermoedelijk de combinatie DSE Firefox met singel logon voor alle onderdelen van DSE.
Bij Strato blijf ik zonder enig probleem ingelogd met Firefox. Zie ook: www.dse.nl/node/view/3994#5619

Wat dat betreft wordt het tijd om singel logon zo aan te passen dat we software updates sneller kunnen doorvoeren dat vertraagt het volledig operatief maken van onze nieuwe server enorm.

Mocht je nog mensen kennen die kunnen helpen met het bij de tijd brengen van DSE qua uiterlijk en software innerlijk GRAAG!

Firefox 36.0.4

Windows 7 Build 7601. Op mijn laptop Windows 8.1, ook geen problemen.

Laptop tablet en PC

Vreemd Hans. Inmiddels Firefox 37.0 geïnstalleerd ook daar het zelfde probleem. Op alle systemen. Kun je wel doorklikken en berichten plaatsen met jouw configuratie na het inloggen?

Laptop tablet en PC

Hallo Rien, ik heb echt geen enkel probleem, gelukkig. Weet je zeker dat je geen virus hebt of zo? Ik had onlangs een trojan aan boord, maar die haalde de free edition van Spybot Seach & Destroy er goed vanaf. Uurtje werk, dat wel... Succes.

Geen virus

Nee Hans geen virus. Dan zou dat virus op 5 verschillende systemen tegelijk toegeslagen hebben die allemaal voorzien zijn de nodige software om dat te voorkomen en/of ze te verwijderen. Daarom vind ik het zo vreemd dat jij geen enkel problemen hebt met Firefox.

Grade F op ssllabs...

Ook ik heb last van dit probleem. Met Firefox 36.0.4 op OS-X 10.8. Omdat ik bij een eigen (verder onbelangrijke) testsite een probleem heb met de certificate chain, en alleen Firefox zo slim is om een foutmelding te geven (IE, Safari, Chrome laten mijn niet correct beveiligde site gewoon zien…. ), heb ik via SSLlabs.com gekeken of dit misschien met dse.nl ook aan de hand is. Daaruit blijkt; nee, de certificate chain is in orde. Maar oei, er zijn wel veel andere dingen mis met de dse-website. SSL 3 (Poodle) attack, Freak attack, geen secure renegotiation…. Hij krijgt een grade F van SSLlabs; tijd voor een flinke update inderdaad.

In hoeverre de inlogproblemen met de dse-site met het bovenstaande te maken hebben kan ik niet zeggen. Maar mogelijk is het een aanwijzing.

Mijn browser probeert via een plugin zoveel mogelijk https verbindingen te leggen als die beschikbaar zijn. Bij dse valt op dat er toch terug wordt verwezen naar de http variant, na inloggen.

Firefox 35 op Debian geen probleem met inloggen

Op Debian Linux met Firefox 35 geen problemen met inloggen op mijn DSE account. Webmail werkt prima.
Update : Ook met Firefox 36.0.1 geen problemen.
Update 2: Ook met Firefox 37 geen problemen.

(Webmail) inlog problemen met firefox bij DSE

Inderdaad lastig Rien

Bij Firefox wordt je inderdaad offline gegooid

Ik hoor graag de oplossing
gr rene