registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Vervolg bijeenkomst van en voor Eindhovense kunstenaars

/~nieuws/pics/kek.jpg

Alle Eindhovense kunstenaars worden aanstaande donderdag uitgenodigd om het vervolg op de kick off meeting van het Kunstenaars collectief bij te wonen. Hoe gaan ze het platform voor het uitwisselen van ideeën en inspiratie vormgeven. Kunnen ze een plaats creeren waar we elkaar regelmatig kunnen ontmoeten en stimuleren. Vijftig kunstenaars waren er al de eerste keer op 29 januari. Komen jullie nu ook? KEK! mission statement:

Eindhovense kunstenaars zijn al een aantal jaren 'onzichtbaar' in de stad. Hun maatschappelijke positie, vooral als gesprekspartner van instanties als de gemeente Eindhoven, behoeft verbetering. Hiertoe hebben kunstenaars zich verenigd in het Kollektief Eindhovense Kunsten. KEK! geeft de kunstenaars het podium dat ze verdienen, online, offline en gewoon op straat. KEK! streeft naar een zo breed mogelijk gedragen vertegenwoordiging van disciplines in de kunstensector.
Ter stimulering van het onderlinge contact houdt KEK! met grote regelmaat bijeenkomsten waar de aangesloten kunstenaars ideeën uitwisselen en hun creativiteit delen om zo kunstzinnig en kunstminnend Eindhoven bij voortduring te stimuleren tot grotere betrokkenheid en daden.

26 februari a.s. 20.00 uur
De Oude Rechtbank,
Stratumseind 32, Eindhoven

DSE ondersteund dit initiatief.