registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Werkzaamheden aan onze mailserver

Misschien merk je er helemaal niks van maar in de loop van de ochtend loop je kans om +/- 30 minuten onderbreking van de DSE mail aflevering mee te maken. Je mail komt dan later binnen. Nu we het toch over onze mailserver hebben je kunt ons en andere DSE mail gebruikers wel helpen door even na te kijken hoe vaak je via je mobiel of tablet je mail laat checken. Als dat op ieder minuut staat wil je dat dan wijzigen in iedere 10, 15, 30 minuten of langer! Een oneven aantal minuten mag natuurlijk ook. Als je niet zo vreselijk veel mail ontvangt kun je de zaak nog beter op handmatig checken zetten. Waarom zullen sommigen zich afvragen?

Wel stel je voor dat je aan je partner vraagt om ieder minuut in huis naar de brievenbus te lopen om te kijken of er misschien post op de mat ligt dan heeft hij of zij nauwelijks nog tijd om andere dingen te doen of nog meer verschillende brievenbussen in de gaten te houden. Onze mailserver wordt vooral via mobieltjes soms zo zwaar belast met al die een minuten checks die toch geen mail opleveren, dat andere gebruikers bijvoorbeeld met een iets normalere checktijd er nauwelijks meer tussen kunnen komen.

En... mocht je tijdelijk extra nieuwsgierig zijn omdat je een heel bijzondere mail verwacht dan kun je altijd handmatig een extra check doen. :-)

update: werkzaamheden mailserver

14:30 uur: Het heeft iets meer tijd gekost om de werkzaamheden aan de mailserver te voltooien. Maar het is nu gereed. Er staat een lange rij mails te wachten in de wachtrij. De verwachting is dat die in het komende uur allemaal netjes afgeleverd worden.