registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Dankzij DSE ook het ED 20 jaar online

/~nieuws/pics/edonli.jpg

Op 31 december 1994 startte oud journalist Jan van de Ven een site op DSE met als titel Het Eindhovens Dagblad online. Vandaar dat jullie nu op de site van het ED en op 31 december in de krant, kunnen lezen over het 20 jarig bestaan wat gelijk loopt met het 20 jarig bestaan van DSE.
Met deze start was het ED de eerste krant van Nederland die online te vinden was. Zie ook: www.dse.nl/node/view/101 Jan van de Ven ereburger van DSE. Ook de gemeente Eindhoven maakte in die tijd gebruik van het DSE initiatief. Met deze unieke vorm van samenwerking kon je echt spreken van Eindhoven voorop in technologie. Na een tijd geƫxperimenteerd te hebben zijn zowel de gemeente als het ED met een eigen website begonnen.

De hieronder volgend screendumps laten nog eens zien hoe rond 1997 onze voorpagina eruit zag waarbij ook duidelijk te zien is dat het ED een van onze sponsors was. Ook waren ze toen al met eigen site begonnen maar zoals gebruikelijk op internet moesten de bezoekers van de ED site op DSE natuurlijk naar de nieuwe site doorverwezen worden.

/~nieuws/pics/20jdse2.jpg/~nieuws/pics/20jdse3kl.jpg


De homepage redactie van DSE leest graag meer herinneringen aan onze begin periode.

/~nieuws/pics/20jaar.png