registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

6 December muziektheater Straffe madammen en makke mannen

/~nieuws/pics/esmaySMMM.jpg

In de liedjesvoorstelling ‘Niets is wat het lijkt’ pakt Esmay Usmany haar koffer en neemt het publiek mee op een avontuur door het leven van een jonge vrouw. Ze zingt en vertelt haar verhaal in warme woorden en met mooie melodieën. Over wijzer of eigenwijzer worden.

Over loslaten of jezelf vastbijten tijdens die zoektocht naar het ultieme geluk. Maar wat is dat eigenlijk, ultiem ge…eh…luk?

Ze is een 30 jarige vrouw, die in deze levensfase ontdekt dat alles anders is dan het lijkt of dan wat ze had verwacht. Net als ze denkt: “nu snap ik het” komt ze erachter dat ze eigenlijk geen flauw idee heeft. Daar staat ze: een ervaring rijker, maar een illusie armer. En dan die keuzes waar ze steeds voor staat! Om gek van te worden…!

Verhuizen, of toch maar niet? Kiezen voor die rustige jongen of toch die spannende echte vent? De wereld redden of toch maar eerst een date zoeken op internet? En tikt daar ergens niet heel zacht een klok in de onderbuik? Maar gelukkig kan ze er ook om lachen, er valt nog genoeg plezier te beleven.

Nachtegaallaan 15 5613 CM Eindhoven
de Fwajee is open vanaf: 19:30 uur
Aanvang voorstelling: 20:30 uur
Entree: 12,50 euro p.p.

voor meer informatie kijk op: www.straffemadammenenmakkemannen.nl/