registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

De programma's van het seizoen 2014-2015 van het Parktheater en Muziekgebouw zijn gepubliceerd.

Het wordt een mooi seizoen op de podia van het Muziekgebouw en het Parktheater in Eindhoven! De regio wordt weer een beetje mooier van wat er allemaal te zien is.

Dat kun je zien aan de programma’s van beide instellingen die deze week gepubliceerd zijn. Als je ziet wat een relatief kleine stad als Eindhoven aan kunst van niveau kan laten zien dan wordt ik daar helemaal blij van: Ronald Brautigam die in twee dagen tijd alle vijf pianoconcerten van Beethoven komt spelen, een geweldige serie van singer-songwriters die door Ad van Meurs bij elkaar gezocht zijn en elke maandagavond bij Meneer Frits optreden. Ellen ten Damme, Herman van Veen en Adelheid Roosen in het Parktheater, naast veel cabaret, ballet, opera, klassieke en populaire muziek en toneel. Golden Earring treedt ook op.

Kijk maar eens op de websites: www.parktheater.nl en www.muziekgebouweindhoven.nl en laat je verrassen!

De kleinere theaters in de steden en dorpen rond Eindhoven bieden ook veel moois aan, maar daar heb ik geen zicht op. Reageer eens op dit bericht met een berichtje over het theater waar jij een band mee hebt. En zet er dan ook even de URL bij waar we het programma kunnen vinden.