registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Ze zijn er nog eerlijke mensen!

/~nieuws/pics/laarsjes.jpg

Ik had leuke blauwe laarsjes gekocht zoals hierboven te zien. Wachtend op de bus terug naar huis zette ik de tas met laarsjes op de grond. Afgeleid door een voorbij razende ambulance met loeiende sirene waarbij nagenoeg tegelijkertijd de bus arriveerde, vergat ik in de haast bij het instappen de tas op te pakken.

In de bus kwam ik tot ontdekking dat ik de laarsjes had laten staan dus bij de eerstvolgend halte uitgestapt en terug gehaast naar de halte maar helaas niks meer te zien. Busmaatschappij benaderd om het verlies te melden. Daarna het politiebureau maar nee daarvoor moet je voortaan bij de gemeente zijn. Op de website www.eindhoven.nl kun je aangifte doen. Daarna toch nog de schoenenwinkel Gabor gebeld van je weet maar nooit en jawel er had een mevrouw gebeld die de tas mee naar huis had genomen en de moeite had genomen om het telefoonnummer van Gabor op te zoeken en door te geven dat ze die laarsjes had gevonden en dat ze ze de volgende dag zou brengen. Wat een opluchting!

Vandaag de winkel gebeld of de laarsjes al gearriveerd waren, nou dat was toevallig die mevrouw stond nog in de winkel en ik kreeg haar aan de lijn. Ik heb haar uitgebreid bedankt maar ze wilde verder niks hebben voor de moeite. De laarsjes opgehaald en het winkelpersoneel verblijd met een doosje bonbons.

Naast al de verhalen over het ontfutselen van bankpaswoorden en andere internet malversaties goed om dit te kunnen melden.
Ook eerlijk mensen zijn er nog steeds!

Reactie weggehaald

Ik heb mijn reactie weggehaald, omdat zij niet over precies hetzelfde onderwerp ging.
Wel ben ik blij voor 'Rikie'. En ik hoop dat de uitzondering regel wordt.