registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

De Eindhovense wijk "De Tempel"

foto Gerrit Goosen

foto Gerrit Goosen

De Eindhovense wijk “De Tempel” is al geruime tijd een bouwput. Dit duurt al maanden (eigenlijk al langer dan twee jaar!) en is nog lang niet afgelopen.
De overlast voor de bewoners is soms erg groot en sommige bewoners hebben er dan ook meer dan genoeg van. De overlast komt meestal neer op geluidsoverlast, stof, vieze modderige straten en een parkeerprobleem. Pleintjes en parkeerhavens zijn soms wekenlang afgesloten. Straten en trottoirs worden opgebroken en blijven soms dagenlang openliggen met tot gevolg dat huizen en garageboxen slecht, of niet, bereikbaar zijn.

Je zal maar ,maandenlang, een opslagplaats pal voor je deur hebben waar elke dag heftrucks en andere machines soms al om 6 uur in de morgen voor veel kabaal zorgen!

Wat is de oorzaak?
Vernieuwing van de stroomvoorziening, luifelreparaties,renovatie van straten en doorgaande wegen, repareren van betonrot aan funderingen,aanleg van gescheiden rioleringsystemen en aanleg glasvezelkabel.

foto Gerrit Goosen -STOF-

foto Gerrit Goosen -STOF-

foto Gerrit Goosen

foto Gerrit Goosen

 foto Gerrit Goosen

foto Gerrit Goosen

Sommige zaken gebeuren gelukkig tegelijkertijd maar de meeste dingen gebeuren achterelkaar. We hopen maar dat het werk een beetje wil opschieten en dat de komende winter geen grote vertraging zal geven. Uiteindelijk zal De Tempel een beter aanzien krijgen en uitgerust zijn voor de toekomst.

De vraag is wel , hoelang gaat dat nog duren?

Gerrit
(zie ook http://www.dse.nl/node/view/3364 De Antwerpenlaan.