registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Ontdek Eindhoven met een app!

/~nieuws/pics/ehvapp.jpg

Sinds de start van het nieuwe studiejaar stelt Eindhoven365 de Eindhoven Essentials App beschikbaar. Met de app ontdek je op een verrassende manier hotspots in Eindhoven. De applicatie geeft niet de standaard toeristische informatie, maar laat juist de plekken in de stad zien die bijzonder zijn, die je misschien niet kent, maar wilt leren kennen. Laat ons hier eens lezen wat je van deze app vindt. Relevante tips

De mobiele app laat unieke stukjes Eindhoven zien aan de hand van je locatie en het moment van de dag. Door een druk op de knop wordt een willekeurige plek naar je smartphone of tablet gezonden. De locaties zijn ingedeeld in de categorieën actief, culinair, cultuur, shoppen, slapen en uitgaan. Ze kunnen makkelijk aan en uit gezet worden, zodat je de tips ontvangt waar jij naar op zoek bent.

Winnend team afkomstig van Fontys Hogeschool ICT

Aanleiding van de ontwikkeling van de app was een wedstrijd georganiseerd door Mobile Down South en Eindhoven365. De opdracht was het bedenken van een mobiel concept voor de stad. Tijdens het eerste mobiele applicatie evenement, Mobile Down South in Eindhoven, werd de uitslag bekend gemaakt. De jonge ondernemers Marnix van Eerde (ixDesign), Glenn Tillemans(Glennzo) en Ruud Puts – student ICT & Software Engineering en ICT & Smart Mobile - kwamen met hun Eindhoven Essentials app als winnaars uit de bus. Als prijs stelt Eindhoven365 de ontdekapp nu beschikbaar voor het grote publiek.

Download nu. Via het gratis beschikbare draadloze netwerk (EHV Free Wifi) in de binnenstad van Eindhoven is de nieuwe applicatie eenvoudig te downloaden. Daarnaast is hij verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play.

Probeer het nu zelf en ga op ontdekking in de stad Eindhoven!

Meer informatie en foto’’s zijn te vinden op de site: www.essentials-app.com Ook kun je contact opnemen met info@eindhoven365.nl of 040 707 40 40.