registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Spelletje of ernst: DSE in de Brabant top 25?!

DSE

DSE

Er blijkt een website te bestaan die voor Brabant een top 25 maakt voor websites! Voor ons was dat nieuw, maar als je er kijkt, is het al aardig druk met vermelde websites. Zie: http://www.brabantinternettop25.nl/.
Maar wat het voor DSE zo bijzonder maakt: vorige week kregen we een melding dat DSE op de lijst van nominaties stond. Wie heeft ons aangemeld? En deze week staat DSE al in een ‘hogere’ lijst: de Tip 15. Dus er is gestemd op DSE!

Zou DSE in de hoogste lijst, in de Top 25, kunnen komen?
En wat voor waarde heeft dat dan? Er staan veel commerciële sites in de lijsten. Is het de maker van deze website alleen om commercieel gewin te doen? Kent iemand de achtergronden van deze website? Is het een hobby?

Maar hoe het ook is: zullen we een paar weken een spelletje spelen? Kijken of DSE misschien wel aan de top van deze lijsten kan komen.
Dus: nu stemmen. Dan komen a.s. woensdag drie nieuwe lijsten op de site. En mogelijk staat DSE dan bij de Top 25…
Dus: dan nog een keer stemmen, en een week later kijken of we hoog in de lijst van de Top 25 komen…

We nemen deze lijst niet al te serieus, maar als we hierdoor meer mensen naar de website van DSE trekken, dan heeft het toch nog enige waarde.

Dus: een paar keer stemmen?

Frans van den Akker


P.S. Je kunt je eigen website ook aanmelden voor de ‘nominaties’…. Maar het blijft een spelletje…, of is het toch serieus?