registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

 
DSE vraag & antwoord

Hier is de geselecteerde vraag en het antwoord:


Categorie: website

VRAAG: Hoe krijg ik de FrontPage Extensies?

ANTWOORD:
FrontPage is een programma van Microsoft voor het maken en beheren van websites. Om optimaal gebruik te maken van de functionaliteit van het pakket zijn voorzieningen nodig op de server. Wij bieden iedere DSE-gebruiker deze FrontPage Extensies gratis aan.
Als jij die extensies op je homepage wilt hebben kun je die zelf installeren door in te loggen op MijnAccount en daar de betreffende link te volgen.
Kijk op de support-site van Microsoft als je wilt weten welke extra functionaliteiten je krijgt met de extensies. De Web-server van DSE beschikt over de FrontPage 2002 server-extensies in de Engelse en Nederlandse taal.

We willen er wel op wijzen dat Microsoft gestopt is met de ondersteuning van Frontpage. Zodra wij over gaan naar een nieuwe server zullen wij Frontpage niret meer kunnen ondersteunen.

Let op: installeer de Frontpage Extensies op je homepage alleen als je nog geen bestanden in je www-map hebt staan. Heb je b.v. al via FTP bestanden in je www-map gezet, dan moet je die eerst weghalen. Ook eerdere beschadigde Frontpage extensies moet je weghalen. Staan zulke oude bestanden daar toch, dan kan je het beste eerst je hele www-directory leeg maken, dan de extensies installeren en dan pas met frontpage je web opnieuw uploaden. Als je verzuimt dit te doen zal hoogstwaarschijnlijk FrontPage niet werken.


Voor een volledig overzicht van vragen & antwoorden: => ga naar de helpdesk-pagina's