registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

 
DSE vraag & antwoord

Hier is de geselecteerde vraag en het antwoord:


Categorie: regiolinks

VRAAG: Waar moet een regiolink aan voldoen?

ANTWOORD:
Wij plaatsen niet zomaar elke link. Wij willen dat de verzameling links van hoge kwaliteit blijft.
Het belangrijkste criterium is dat de link direct uitkomt op een informatieve website die specifiek gericht is op de regio Eindhoven.

Met de regio Eindhoven bedoelen we het dekkingsgebied van de SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven). Welke plaatsen er precies onder vallen kun je hier lezen. We moeten ergens een grens trekken om een scherpe regionale focus te behouden. Plaatsen als Venlo, Den Bosch en St. Oedenrode vallen dus niet in onze DSE-regio.

Met specifiek bedoelen we dat uit de website direct duidelijk moet blijken dat de informatie gericht is op onze regio. Een voetbalvereniging uit Helmond is regio-specifiek. De website van de landelijk KNVB weer niet, ook al wordt er in Helmond vast wel gevoetbald. Zo kan een link naar buurtwinkel wel maar een link naar een landelijk warenhuis weer niet. Tenzij de link naar het warenhuis direct op de locale vestiging uitkomt.

Met informatief bedoelen we dat er informatie op staat waar een regio-bezoeker iets aan kan hebben. De site moet dan wel toegankelijk en up-to-date zijn. Op "under construction" of aankondigingen voor activiteiten die al lang achter de rug zijn zit niemand te wachten.


Voor een volledig overzicht van vragen & antwoorden: => ga naar de helpdesk-pagina's