registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

 
DSE vraag & antwoord

Hier is de geselecteerde vraag en het antwoord:


Categorie: algemeen

VRAAG: Ik wil mijn account commercieel gebruiken. Mag dat?

ANTWOORD:
Nee, in de Algemene Voorwaarden staat dat je je account niet commercieel mag gebruiken. Wij richten ons op de non-profit sector in de regio Eindhoven. Bedrijven en mensen die commerciele plannen hebben verwijzen wij graag naar onze hoofdsponsor: Clara.net .

Het bestuur van DSE maakt soms een uitzondering voor een commercieele site als die in hoge mate bijdraagt aan de doelstellingen van DSE. Neem bij twijfel svp contact op met helpdesk@dse.nl

Soms is de grens tussen commercieel en niet-commercieel een grijs gebied. Bij voorbeeld: een banner van de hoofdsponsor van een voetbalclub mag zonder probleem op de website van die voetbalclub. Maar een website die geld probeert te verdienen met de verkoop van ring-tones hoort duidelijk niet thuis op DSE.

Wij checken regelmatig het gebruik van de accounts op DSE. Hoewel commercieel gebruik van een account in de meeste gevallen pas geconstateerd kan worden nadat de het account al enige tijd in gebruik is, zullen wij toch niet aarzelen om die accounts alsnog te blokkeren en/of te verwijderen.


Voor een volledig overzicht van vragen & antwoorden: => ga naar de helpdesk-pagina's