registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

 
DSE vraag & antwoord

Hier is de geselecteerde vraag en het antwoord:


Categorie: e-mail

VRAAG: Ik kan geen mail meer verwijderen !!

ANTWOORD:
Dan verbruik je voor je e-mail meer ruimte dan toegestaan is of je zit er dicht tegenaan. Check dat via MijnAccount of via de webmail.
Je zult dus ruimte vrij moeten maken door oude e-mails te verwijderen.
Zolang je dat niet gedaan hebt kun je geen nieuwe e-mail meer ontvangen. Dat is vervelend. Soms kan je ook via WebMail geen mail meer verwijderen, als je daar ingesteld hebt dat de te verwijderen mail in de 'Trash' folder geplaatst moet worden terwijl daar geen ruimte meer voor is.

Hier zijn twee oplossingen die je kunt proberen:

  1. De beste oplossing: ga in Squirrel Webmail naar de Opties - Mapvoorkeuren en kies bij de Speciale Mapopties voor Trash Map: "[Gebruik Trash map niet]" (dat is tegenwoordig de voorkeursinstelling).
    Let op: als dat er al stond verander het dan eerst even in "Trash", bewaar het ("verstuur"-knopje onder aan de pagina), verander het weer terug in "[gebruik Trash map niet]" en druk nogmaals op "verstuur".
    Daarna kun je jouw mail gewoon verwijderen.
    Vergeet niet om eventuele overbodige mail te verwijderen die je in je Trash- en Sent folders hebt staan.
  2. Je kunt alle mail uit je inbox ook weghalen door die mail te lezen met een mailprogramma op je computer (b.v. Thunderbird, Microsoft Mail, Outlook etc). Meer informatie over hoe je dat instelt in je mailprogramma op je computer staat hier.


Voor een volledig overzicht van vragen & antwoorden: => ga naar de helpdesk-pagina's