registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

 
DSE veelgestelde vragen

regiolinks
  1. Hoe kan ik een link aanmelden voor de regiolinks?
  2. Waar moet een regiolink aan voldoen?
  3. Waarom staat er nog geen goed plaatje bij mijn link?

regiolinks


 
Hoe kan ik een link aanmelden voor de regiolinks?
 
Wij hebben op DSE een mooie verzameling hyperlinks naar allerlei sites die specifiek voor de regio interessant zijn.
Heb je een ontbrekende link? Log dan in, ga naar de juiste subcategorie van de regiolinks en dien je voorstel voor een nieuwe link in.
Jouw link zullen we dan bekijken op relevantie voor de betreffende rubriekpagina en bij een gunstige uitkomst toevoegen.
 
 
Waar moet een regiolink aan voldoen?
 
Wij plaatsen niet zomaar elke link. Wij willen dat de verzameling links van hoge kwaliteit blijft.
Het belangrijkste criterium is dat de link direct uitkomt op een informatieve website die specifiek gericht is op de regio Eindhoven.

Met de regio Eindhoven bedoelen we het dekkingsgebied van de SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven). Welke plaatsen er precies onder vallen kun je hier lezen. We moeten ergens een grens trekken om een scherpe regionale focus te behouden. Plaatsen als Venlo, Den Bosch en St. Oedenrode vallen dus niet in onze DSE-regio.

Met specifiek bedoelen we dat uit de website direct duidelijk moet blijken dat de informatie gericht is op onze regio. Een voetbalvereniging uit Helmond is regio-specifiek. De website van de landelijk KNVB weer niet, ook al wordt er in Helmond vast wel gevoetbald. Zo kan een link naar buurtwinkel wel maar een link naar een landelijk warenhuis weer niet. Tenzij de link naar het warenhuis direct op de locale vestiging uitkomt.

Met informatief bedoelen we dat er informatie op staat waar een regio-bezoeker iets aan kan hebben. De site moet dan wel toegankelijk en up-to-date zijn. Op "under construction" of aankondigingen voor activiteiten die al lang achter de rug zijn zit niemand te wachten.
 

 
Waarom staat er nog geen goed plaatje bij mijn link?
 
Het is de bedoeling dat er van elke regiolink een klein plaatje ("thumb") naast de link komt te staan. Omdat dit deels handwerk is kan het een paar dagen duren voordat er zo'n plaatje gemaakt is.
Soms staat er een leeg plaatje of een plaatje van een half opgebouwde pagina. Dat komt meestal doordat er op de startpagina van die website verstorende javascript gebruikt wordt. Als we die tegenkomen zullen we die van tijd tot tijd ook handmatig corrigeren.