registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Blogs

GEDICHT: Geen bevrijding

In de nacht
sloegen ze op zijn deur.
Altijd paraat!
De vijand waakt,

DSE organiseert een informatie avond over het Living Lab Stratumseind

/~nieuws/pics/livinglab.jpg

Tinus Kanters, de drijvende kracht achter het Living Lab, zal ons daar vertellen wat er allemaal gebeurt in het Living Lab op het Stratumseind. Over intelligente straatverlichting tot aan geluid- en videobewaking kan hij vertellen en laten zien wat er allemaal in het hart van Eindhoven gedaan wordt om het gezellig en veilig te houden. Het Living Lab bevindt zich in de Oude Rechtbank waar we dan zijn.

niet beschikbaar

Weerhistorie: April 2016 in de regio Eindhoven.

/~gerrit16/images/logo.jpg

April is voorbij en ik moet opnieuw melden dat het een koude maand is geweest.
Maart 2016 was ook te koud en dus hebben we 2 opvolgende maanden achter de rug die te koud zijn geweest.

Als je ingeloot wordt doe dan mee met de G1000Eindhoven

/~nieuws/pics/collWwortel.jpg

Medio mei valt er bij 10.000 ingelote Eindhovenaren een brief op de mat met een code waarmee je je kunt aanmelden om mee te doen aan de Eindhovense G1000, er is echter maar beperkt plaats! Dus wie het eerst komt.....

Doe mee met Science Hack Day Eindhoven 2016 op 21 en 22 mei

/~nieuws/pics/hackdayEhv16.jpg

Een hackathon van 32 uur, bedenk, ontwerp, maak experimentele prototypes en concepten: daar gaat Science Hack Day over. Kunstenaars, technologen, designers, ingenieurs, architecten, marketeers en hackers, kom ook en onderzoek de grenzen van je creativiteit!

28 april Kek-040! meeting in de oude rechtbank

/~nieuws/pics/kek40coll.jpg

Donderdag 28 april houden wij weer onze maandelijkse Kek-040! meeting. Nodig gerust je collega beeldend kunstenaar uit voor onze meetings.

Brabantse steden moeten van Jesse Klaver klein zijn.

In de zendtijd voor politieke partijen begint Jesse Klaver, fractieleider van Groen Links, zijn praatje als volgt: 'Ik ben geboren in Roosendaal, een klein plaatsje dicht bij de Belgische grens.' Je vraagt je af, hoe deze kletskous die tezelfdertijd zegt zelfs 'heel Nederland' te willen veranderen de werkelijke verhoudingen ziet. In ieder geval vaart hij gedachtenloos mee op de golven van de Randstadopvatting dat 'de provincie', dus zeker ook Noord-Brabant, onbeduidend is.

niet beschikbaar

Weerhistorie : Maart 2016 in de regio Eindhoven.

/~gerrit16/images/logo.jpg

Maart 2016 is een maand geweest met een gemiddelde onder normaal. (regio Eindhoven)
We mogen wel zeggen eindelijk een maand onder normaal want meestal moet ik melden dat de maanden warmer zijn dan normaal.

Geen aprilmop. Waar gebeurd…..in Veldhoven

Dinsdag 22 maart had ik het al gemerkt: onze HOV-bus 402 reed niet meer door Zonderwijk, maar keerde bij de rotonde tegenover de Mullerlaan om en vervolgde haar weg via de Nijverheidslaan door ’t Look naar de Ambachtslaan. In de bus stond vermeld dat ook twee haltes tot 8 april vervallen waren: de Kometenlaan en de Sondervick. Ik benijdde de inwoners van Zonderwijk niet.

Weerhistorie : De klimaatverandering in April.

/~gerrit16/images/logo.jpg

April 2016 staat voor de deur.
April is een voorjaarsmaand waarin het al prachtig weer kan zijn met hoge temperaturen.

29 maart in Blixems informatie over G1000-Eindhoven

/~nieuws/pics/G1000Payoff.jpg

Democratie is meer dan een keer per 4 jaar een hokje rood maken! Daarom 1000 Eindhovenaren in dialoog over hun stad op 25 juni 2016 in ons beursgebouw.
Een dialoog over de toekomst met 600 willekeurige ingelote Eindhovenaren, 100 jongeren, 100 werkgevers, 100 politici en ambtenaren, 100 overigen bestaande uit expats, creatieven en tweetaligen, dat is G1000EindhovenTop op 25 juni 2016

niet beschikbaar

Een beeldschone aanklacht

foto:Rien Valk

foto:Rien Valk

Gisteren naar deze tentoonstelling in de kruisruimte geweest waar veel mooi werk van onze Eindhovense kunstenaars, verenigd in het Kollektief Eindhovense Kunsten, te bewonderen was. Voor achtergrond informatie over deze kunstenaars klik kek040.nl/kunstenaars
XML-feed