registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Portal-blog van rienvalk

Pasen

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk

Ook nog geschilderd verstopt of gezocht? Op eerste paasdag werkte het weer in ieder geval mee.

De grote illusie

Foto:Rien Valk

Foto:Rien Valk

Voor de in fotografie geïnteresseerden: Museum Helmond heeft weer een prachtige foto-expositie, ditmaal van de Franse fotograaf Sam Lévin (1904 – 1992). Maar niet allen voor hen....

We zijn het nog niet verleerd!

 Huis en veld sneeuwpop Foto: Rien Valk

Huis en veld sneeuwpop Foto: Rien Valk

Het sneeuwt het sneeuwt,
Kom mee naar buiten
Pak een bezem
Rol een bal.
Vergeet geen wortel
Een paar stukjes steenkool
En daar staat onze sneeuwman al.

Al weer aardig wat jaartjes geleden dat we ze konden maken en vooral ook dat ze nog even blijven staan! Nog meer mooie sneeuwpoppen of andere leuke dingen gefotografeerd? Laat ons hier ook eens meegenieten. Doe mee op onze homepage en plaats zelf ook een bericht met foto!

Waar gaan we zondag 27 februari naar toe?

Lesley van der Aa met de Spamband. Foto: Rien Valk

Lesley van der Aa met de Spamband. Foto: Rien Valk

Voor "vroege" vogels: Spam in Berlage begint om 12.30 uur
Of gaan we om 14.00 uur regionale rockbands beluisteren in Café Altstadt? Laat ons hier eens zien en lezen wat je er van vond!

Het "glasvezelzaad" tiert welig!

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk
Overal in stadsdeel tongelre schieten de bordjes van Ons Net omhoog. Slechts op een paar plaatsen is het niet opgekomen zo lijkt het. Zelfs als je nu nog geen gebruik wilt maken van glasvezel zou je het toch kunnen laten aanleggen. Als je later de nieuwe diensten die ontwikkeld worden toch wilt gaan gebruiken betaal je in elk geval geen hoge aansluitkosten. En die nieuwe diensten die komen er aldus Eckart Wintzen tijdens het DSE symposium "Internet een spiegel van de samenleving?"

fotowedstrijd

Oostenrijks lichthoedje Foto: Rien Valk

Oostenrijks lichthoedje Foto: Rien Valk
Door de carnavalsvakantie lopen we wat achter met het plaatsen van de foto's in het fotowedstrijdalbum maar dat halen we zo snel mogelijk in. Kijk a.s. zondag of maandag regelmatig naar je mail om te zien of je bij de 15 geselecteerde foto's zit en je dus de hoge resolutie van je foto moet opsturen. Jammer dat het wel heel stil is hier op onze DSE pagina wat nieuwe berichten betreft.

De wereld was even klein.

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk
Een gevoel van rust en geborgenheid.... lopend in de mist is dat stukje wereld ineens van jou. Wie herkent zich in deze situatie? Misschien ook aanleiding tot een gedicht van Gouddelver?

Eindhoven doet niet onder voor Nuenen?

Stormloop op glasvezel in Tongelre.
Foto's: Rien Valk
Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!
Zal Tongelre de overheidssubsidie voor breedband van 6 miljoen in zijn geheel binnen halen? Als je de lange rij buiten ziet dan lijkt dat er wel op! Ik ben benieuwd of we in Eindhoven het zelfde dekkingspercentage van Nuenen (97%) zullen halen.

En al naar ons ijspaleis geweest?

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk
IJssculpturen, sprookjesachtig, leuk om het eens gezien te hebben dankzij een uitnodiging van de NRE. Maar als ik heel eerlijk ben zie ik toch liever beelden van steen of marmer. Meestal is het dan ook wat warmer. :-)

Goede voornemens?

Foto: Rien Valk
/~nieuws/pics/Gelukkig2005.jpg


Wensen wij al onze gebruikers en vrijwilligers

Rijp op het laatste blad.

Foto: Rien Valk
Winterkunst

Winterkunst

Zijn er nog meer DSE'ers die winterfoto's hebben gemaakt? De weersvoorspelling voor de komende dagen is niet meer gunstig voor dit soort fotografie.

Al geschaatst op de markt in Eindhoven?

Foto: Rien Valk
/~nieuws/pics/ijsbaan2570.jpg


Deze keer is er goed over nagedacht en hebben ze het ijsbaantje overkapt, als het regent blijft het ijs in een betere conditie en kun je lekker door blijven schaatsen.

Zoekplaatje?

Foto: Rien Valk
Vroeg in de morgen koud, vorst en rijp op het ijzer, krachten worden getemd.

Vroeg in de morgen koud, vorst en rijp op het ijzer, krachten worden getemd.

Wie weet wat of waar dit is?

DSE bestaat binnenkort 10 jaar!

Zo zag de DSE homepage er vroeger uit!
http://nieuws.dse.nl/pics/dse94.jpg


In december is het 10 jaar geleden dat de Digitale Stad Eindhoven werd opgericht. We zijn bezig met de voorbereidingen om dat lustrum begin 2005 uitbundig te vieren. Mocht je daar ook ideeën over hebben, laat ze ons weten! Het zou ook aardig zijn als de mensen van het eerste uur, hun leuke ervaringen met DSE van 10 jaar geleden hier aan ons vertellen.

Water, water, water. DSE wordt ingezet in de verkiezingsstrijd.

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk

DSE wordt steeds populairder in de regio. Zo heeft Yvonne van Sebille een website gemaakt bij DSE waar ze oproept om op haar te stemmen. Van 6 tot en met 19 november 2004 zijn er namelijk verkiezingen voor waterschap De Dommel.
XML-feed