registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Portal-blog van gkehv

De G1000-EindhovenTOP gaat de wijken in

/~nieuws/pics/G1000verg5606.jpg

Om te kunnen overleggen zijn we te gast geweest in het Evoluon, de Stadschouwburg en buurtkantoor-doornakkers. Nu mogen we gratis gebruik maken van de volgende wijklocaties om te overleggen en te plannen. Voor of na dat overleg willen we ook uitleg geven over de G1000-EindhovenTOP.

1000 mensen, 100 tafels, 10 mensen per tafel, 1 G1000EindhovenTop

/~gkehv/pics/ehvtop.jpg

Op 28 mei 2016 gaan de Eindhovense initiatiefnemers in ons Beursgebouw de G1000EindhovenTop organiseren. Op weg naar een vernieuwde vorm van democratie en communicatie tussen inwoners en hun bestuur. Dat willen we doen met 100 werkgevers 100 vrijdenkers 50 politici, 50 ambtenaren en 700 willekeurig uitgelote kiesgerechtigde Eindhovense inwoners. Om samen in dialoog na te gaan wat zij voor Eindhoven nu en in de toekomst belangrijk vinden. Dat doen we met behulp van sociaal kapitaal. De G1000 site wordt gratis gehost bij MediaGarde het Beursgebouw heeft zijn ruimte al gratis ter beschikking gesteld en drukkerij Snep wil ons helpen met gratis drukwerk! Maar dat alleen is niet genoeg wij hebben ook uw hulp nodig voor het bijeen krijgen van:

zondag 22 november 2015 13:00 uur Vredesmars in Eindhoven voor alle terreurslachtoffers

Eindhoven krijgt een vredesmars naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Parijs. De mars is een burgerinitiatief van de bewonersbeweging ‘Vrienden van Vrede & Vriendschap’ Eindhoven. “De beelden van de gebeurtenissen in Parijs staan op ons netvlies gebrand. We willen de nabestaanden graag een hart onder de riem steken. Maar dit geldt natuurlijk voor alle slachtoffers van terreur en oorlogsgeweld.
XML-feed