Gebruikersaccount aanvragen

Stap 1 van 3


Met dit formulier kunnen bewoners uit het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven een gratis DSE-account aanvragen. Het is NIET de bedoeling dat accounts aangevraagd worden door mensen die geen directe binding hebben met de regio Eindhoven. Het is ook niet toegestaan om het DSE-account commercieel te gebruiken (tenzij het naar de beoordeling van het DSE-bestuur wel duidelijk bijdraagt aan de doelstellingen van DSE).

Je krijgt met je aanvraag de beschikking over een e-mail-account, de mogelijkheid voor een homepage, een automatisch fotoalbum en nog veel meer. Het account wordt direct aangemaakt en zal ook meteen werken. De buttons geven uitleg over de in te vullen velden.

Met het in gebruik nemen van het account ga je expliciet akkoord met de Algemene Voorwaarden van DSE die je hier kunt nalezen. Alle accounts zijn persoonlijke accounts. Het is daarom niet toegestaan om voor anderen een account aan te vragen. Het is wel toegestaan om namens een organisatie een account aan te vragen. Je dient daarbij echter altijd je eigen naam (dus niet de organisatienaam) en je prive-adres in te vullen.

Je bent zelf aansprakelijk voor wat je met je account doet. Daarom willen wij weten aan wie wij het account uitgeven. Je ben verplicht om je echte naam en (prive)adres volledig en correct in te vullen. Indien wij vermoeden dat de ingevulde gegevens niet correct zijn, zullen wij het account onmiddellijk verwijderen. Lees ook: "Waarom moet ik mijn echte naam en adres invullen?".


Je Persoonsgegevens

Voornaam* Klik hier voor uitleg over voornaam.
Tussenvoegsel Klik hier voor uitleg over tussenvoegsel.
Achternaam* Klik hier voor uitleg over achternaam.
Geslacht* ManVrouw Klik hier voor uitleg over geslacht.
Postcode* Klik hier voor uitleg over postcode.
Huisnummer* Klik hier voor uitleg huisnummer.
Toevoeging Klik hier voor uitleg over toevoeging.
Straat (priveadres)* Klik hier voor uitleg over straat.
Woonplaats* in regio Eindhoven: Klik hier voor uitleg over woonplaats.
  of elders: Klik hier voor uitleg over woonplaats.
Telefoonnummer Klik hier voor uitleg over telefoonnummer.
Alternatief E-mail-adres Klik hier voor uitleg over email.
Legitimatie-nummer* Klik hier voor uitleg over legitimatiecode.

Om het aanmaken van valse accounts vanuit verre oorden tegen te gaan moet je hieronder het antwoord geven op een eenvoudige vraag:
"Wat is de naam van de grote gloeilampenfabrikant uit Eindhoven?"
Antwoord op de vraag* Klik hier voor uitleg over deze vraag.

Je Account

Gebruikersnaam* @dse.nl      Klik hier voor uitleg over gebruikersnaam.
Wachtwoord* Klik hier voor uitleg over wachtwoord.
Wachtwoord nogmaals* Klik hier voor uitleg over nogmaals wachtwoord.
Wachtwoord zichtbaar Maak wachtwoord zichtbaar op de volgende pagina. Klik hier voor uitleg over zichtbaar maken wachtwoord.

* Deze velden zijn verplicht. Klik op de -button voor uitleg.


De volgende pagina toont een overzicht van alle ingevoerde gegevens. Controleer de gegevens daar op juistheid en druk ze eventueel af.

Let op: het wachtwoord wordt na de volgende pagina versleuteld en is dan door de beheerders van DSE niet meer te achterhalen!

---- Copyright Stichting Digitale Stad Eindhoven ----
DSE homepage