Gastenboek van polynorm
bij Digitale Stad Eindhoven
Pagina's: [<<] [<] [1] [2] [3] (4) [5] [6] [>] [>>]
Naam Bericht
Mieke Gosselink

Locatie:
Eindhoven


Website bezoeken IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.17; Mac_PowerPC)
geplaatst op 18-01-2005 12:13

Ik vind het een geweldige site.
Graag zou ik van de dse gebruikers willen weten hoe ik mijn gastenboek en fotoalbum in beeld kan krijgen. Het wil maar niet lukken.
Overigens is uw site toegevoegd aan de DSE zoekpagina. Hopenlijk gaat u er mee accoord. Anders hoor ik het graag.Gebruik hiervoor het gastenboek op http://dse.favos.nl

greotjes
Marja

Locatie:Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1;
geplaatst op 16-01-2005 14:32

Blijft de website van de Polynormwoningen bestaan, of blijven de geschiedenis en de foto's van de polynormwoningen beschikbaar op een website na de sloop van de woningen?
Het is natuurlijk mooi als je nog eens terug kunt kijken waar je woont / gewoont hebt (voor lange tijd)

:wa Groeten
Marja
  
Webmaster polynorm: De Website is gehost bij DSE hier zijn geen kosten aanverbonden. De site kan een lagere tijd in de lucht blijven ook na de sloop.
Ook is het een en ander digitaal vastgelegd. Mogelijk kan hier een cd-rom van gemaakt worden die ook voor anderen besc hikbaar is
M.Gosgerbo

Locatie:
Eindhoven


Website bezoeken IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.17; Mac_PowerPC)
geplaatst op 12-12-2004 16:17

Geweldige site
Wat kunnen we als Eindhovenaar toch veel

Wist u dat er op eigen initiatief een DSE zoek pagina gemaakt is.
U als gebruiker kan daarin ook worden opgenomen. Als u dat wenst of andere DSE gebruiker laat dan een bericht achter in het gastenboek. vrg Mieke
Frency

Locatie:
Eindhoven


Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1;
geplaatst op 04-10-2004 11:15

Beste bewoners van drents dorp. Ik heb een vraag omtrent het volgende en misschien dat iemand mij kan helpen?? Hoop ik!! Ik bel steeds met Pascal Roelofs en mail zelfs met hem om erachter te komen of de oude bewoners van de polynormwoningenvoorrang krijgen bij een toewijzing van een huis. Sinds januari heb ik een huis gekocht maar met de gedachte dat ik in 2006 weer terug kan keren naar drents dorp. Nu word ik steeds genegeerd en ik weet niet of zij daar bij hhvl wel aan hun woordhouden!! Oh trouwens kan iemand mij vertellen wat de vergoeding moest zijn van verhuiskosten? Volgens een krantenartikel moest dit minimaal 5000 euro zijn! Ik wacht op jullie reactie!Hopelijk kan iemand mij helpen en anders op weg helpen? Bij voorbaat dank! (email is asteri2004@hotmail.com)
  
Webmaster polynorm: De Polynormwoningen staan in Lievendaal en niet in Drents dorp.
In de sociale statuten is onder de rubriek spijtoptanten alleen geregeld dat mensen die niet kunnen aarden in hun nieuwe omgeving een verzoek kunnen indienen om terug te keren naar Lievendaal.
De 5000 euro regeling is een landelijke regeling die eind oktober 2005 van kracht zal worden, dus net voor de sloop. Hhvl zal zich dan daaraan moeten houden.
Marja

Locatie:
Eindhoven; polynorm


IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1;
geplaatst op 02-10-2004 20:41

:-) Leuke foto's van een gezellige dag.
Pagina's: [<<] [<] [1] [2] [3] (4) [5] [6] [>] [>>]