Activiteiten 2015:
» Boekenbeurs Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch

Activiteiten 2014:

Activiteiten 2013:
» Platformdag Missionaire Oversten
» Statiegeldactie bij Plus Erwin Kenter in Best voor onderwijsprojecten start 10 juni
» Africa Development Award
» Kunstkamers in de Bergen 2013
» Natuurmarkt Helmond
» 26 mei:Afrikaviering
» Lezingen Remonstrantse Kerk

Boekenbeurs Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch: van vrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari organiseert de Vincentiusvereniging haar jaarlijkse boekenbeurs in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Behalve boeken worden er ook platen, cd's, dvd's etc. tegen spotprijzen verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar verschillende goede doelen waaronder het opknappen van het gezondheidscentrum OMECO in Kisantu.

Statiegeldactie Plus Erwin Kenter

Van 17 juni - 15 juli worden de klanten van supermarkt Plus Erwin Kenter gevraagd hun statiegeldbonnetje te doneren voor de onderwijsprojecten van Stichting Bambale. De klanten reageren enthousiast en hebben samen meer dan 250 Euro gedoneerd!

Africa Development Award

8 juni heeft het Sierra Leone Development Fund de Africa Development Award toegekend aan Stichting Bambale. The ADA award celebrates/rewards individual, organization, foundation & institution that contribute, collaborate or work toward the development of Africa.

Kunstkamers in de Bergen

Zaterdag 15 juni werkt Stichting Bambale mee met de Kunstkamers in de Bergen. Op dit leukste kleinschalige kunst- en cultuurevenement van Eindhoven heeft Stichting Bambale op zaterdag van 13.00 - 21.00 uur de hapjes verzorgd. U bent van harte uitgenodigd dit gezellige evenement te komen bezoeken en te genieten van Eindhovense kunst onder genot van een Congolees oliebolletje!

Natuurmarkt Helmond

Op 2 juni stond Stichting Bambale met een informatiekraampje op de Natuurmarkt in het stadswandelpark de Warande in Helmond. Deze markt wordt jaarlijks georganiseerd door de imkervereniging in Helmond die het Bambale bijenproject hebben ondersteund. In tegenstelling tot vorig jaar toen de regen met bakken uit de hemel viel, liet het zonnetje zich dit jaar eindelijk eens zien. Het was gezellig druk en de Congolese oliebolletjes vonden gretig aftrek!


Lezingen Remonstrantse Kerk

Maart: zondag 3, 10, 17 en 24 maart verzorgden bestuursleden van Stichting Bambale lezingen in de kerk van de Remonstrantse Gemeente Eindhoven, Dommelhoefstraat 1a te Eindhoven. De opbrengst van de collecte tijdens deze vieringen komt ten goede aan drinkwaterprojecten in Kimpemba.


Terug naar boven