registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

"Wagenhoven", het Wagenspel 2006 komt eraan!

Foto:Rien valk

Foto:Rien valk
Een traditie nog uit de tijd (1947) van het Eindhovens Vacantiecomité gaat gelukkig door dit jaar. Voor diegenen die in onze eerdere poll aangaven nog nooit gehoord te hebben van het Eindhovense wagenspel, is er nu dus weer een nieuwe kans om er kennis mee te maken!
Tryouts 11 juni en 24 juni in Tongelre en Woensel. Wie kent er nog mooie verhalen uit het rijke verleden van ons wagenspel?
Tongelre
Zondag 11 juni 2006 14.15 Buurtdag Lakerlopen,
Henri Dunant Park, Woensel
Zaterdag 24 juni 2006 15.00 Speelpark de Splinter.

Wagenhoven is een vrolijk wagenspel geïnspireerd op basis van striptekeningen en de veelbeproefde methode van de poppenkast. Het publiek zal betrokken worden in het verhaal en het spel en de afloop wordt door het publiek bepaald. Het is in Wagenhoven een kwestie van goed en kwaad en dat betekent geen stadse fratsen wel mooie trucjes. De personages worden vertolkt door: Bregje van Berkel, Peter Elias, Marlies van de Bijgaart en Martha Elias. De regie is in handen van Linda van Boxtel.
Wagenhoven geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 104. Kom in de Wagenspelweek van 24 juni t/m 30 juni kijken, meebeleven en meebeslissen!

Meer informatie: http://arienstoneel.dse.nl/