registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Eindhoven.nl is vernieuwd.

/~nieuws/pics/wsiteEindh.jpg

Een verhuizing doorgeven, een afspraak maken of informatie vinden over plannen van de gemeente. Dat kan vanaf nu nog gemakkelijker met smartphone, tablet en uiteraard computer. De gemeente heeft eindhoven.nl geheel vernieuwd, waardoor de informatie
snel en eenvoudig te vinden is.
Wethouder Jakob Wedemeijer (actieve stad, diversiteit en vergunningen): “We maken thuis, onderweg en op het werk steeds meer gebruik van internet. Denk aan het kopen van kleding, boodschappen en het regelen van bankzaken. Ook de Gemeente Eindhoven wil het haar websitebezoekers zo eenvoudig mogelijk maken, daarom kun je steeds meer digitaal regelen.”

Wat is er nieuw?
Omdat de site kleiner is, is informatie overzichtelijker gepresenteerd en makkelijker doorzoekbaar. De teksten zijn helder en korter en er is meer ruimte voor foto’s en illustraties. Eindhoven.nl blijft in ontwikkeling. Deze zomer start bijvoorbeeld de chatfunctie en wordt meer informatie vertaald naar het Engels.

Testen en verbeteren
De behoefte van de websitebezoekers staat voorop en blijft voorop staan. Wethouder Jakob Wedemeijer: “We testen de nieuwe website regelmatig op toegankelijkheid, vindbaarheid, duidelijkheid en behoeftes. Hiervoor benaderen we ondernemers en inwoners. Als geïnteresseerden zich hiervoor willen aanmelden, kunnen ze mailen naar website*eindhoven.nl.”

Uiteraard blijft het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de gemeente via 14040 of bezoek het Inwonersplein aan het Stadhuisplein 10.