registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Het hart, een ander kompas in deze tijd

De wereld lijkt in een crisis. Op 14 mei j.l. gaf ik in eigen beheer een boek uit, dat je bewust maakt dat het antwoord daarop in jezelf gelegen is. Het boek richt jouw aandacht op het hart als kompas voor deze woelige tijd. In de gehele samenleving komt liefdeloosheid en afbraak van oude waarden aan het licht. Dat roept angst en verzet op. Veel mensen vragen zich af waar het met de mens en de wereld naar toe gaat.

Dit boek maakt je bewust dat het antwoord daarop in jezelf gelegen is.
Vanaf onze vroegste jeugd leren wij vaardigheden die geschikt zijn voor allerlei maatschappelijk verkeer, maar innerlijk zijn wij vaak vreemden voor onszelf.
Een ervaring van een alles overstijgende Liefde en Licht, heeft mij bewogen dit boek te schrijven om jou bewuster te maken van wie je werkelijk bent.
Ik zie Liefde als de essentie van de mens en noem dat bewustzijn het Licht in jou.
Wij allemaal zijn ons daar nog niet zo van bewust, omdat we meer afgestemd zijn op het ego/ik-bewustzijn. De gevolgen daarvan zie je in de wereld.
Contact krijgen met de energie van het hart, verandert dat ego/ik-bewustzijn.
Er ontstaat een verandering tot in je denken, doen en laten waardoor je een andere verbinding krijgt,
met jezelf, met de ander en de natuur. Een verandering waar onze wereld om vraagt.

De inhoud van het boek biedt een ander zicht op wat er in de wereld gaande is en verandert het heersende mensbeeld.
Ondanks dat het geen eenvoudig onderwerp is, is het een vlot geschreven boek waarin je meegenomen wordt in een verandering naar vollediger menszijn. Het is gebaseerd op eigen ervaringen en die van anderen waarmee ik heb gewerkt en biedt daardoor een actuele mix van inzicht en praktijk. Het is geschikt voor iedereen die gelooft in het motto: “Verander de wereld en begin bij jezelf.”

Klik op: www.bewegingvanhetgoudenhart.nl/ boekpagina waar je meer informatie kunt vinden.

Het boek is te bestellen in alle boekhandels in Nederland en direct te koop in verschillende winkels o.a. in de regio bij VAN PIERE IN EINDHOVEN, Ako, Bruna, Puur Blom en JoskesWinkel IN VELDHOVEN, Bio Kracht IN NUENEN en en ook te verkrijgen via BOL.COM.
Het Boek van het Hart. Het woord dat heelt.
Over het Licht in jou. Een boek voor iedereen.
ISBN 978-90-825408-3-3 Hardcover, 276 FSC-pagina’s met 21 fullcolour illustraties.