registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

"DE CLOWN VOORBIJ" maart 2017 in het theater van Arno Huibers

Foto:Rien Valk

Foto:Rien Valk

Het is 14 maart 2023. Een oudere acteur zit achter zijn bandrecorder zoals ieder jaar met zijn verjaardag en luistert naar ingesproken teksten uit het verleden. Hij herleest verloren gewaande brieven. Zo herbeleeft hij zijn chaotische keuzes in de liefde als niet meer dan vluchtige passages. Een brief van zijn vader brengt hem naar zijn 24ste verjaardag toen alles in zijn leven veranderde. Hij ondergaat opnieuw zijn keuze voor het theater en zijn grote liefde voor de clown. Hij hoopt met deze herbeleving zijn angst voor de toekomst nog even voor zich uit te spelen.

Wat drijft een man om van de clown zijn levenswerk te maken, tot welke prijs in de liefde maakte hij zijn keuzes en wát als de clown in zijn leven voorbij is. Wie is het gezicht achter de clown.
De clown voorbij heeft zowel autobiografische elementen als universele thematiek. De clown voorbij speelt zich af in heden, verleden en toekomst. Acteren en clown, beweging en dans, video en geluidsdecor vertellen samen het verhaal.

Foto:Rien Valk

Foto:Rien Valk

Data Maart 2017: 10 (tryout) & 11 (première), 17 & 18, 24 & 25, 31, April 2017: 1, 7 & 8, 14 & 15, 21 & 22
Aanvang 20.15 uur / attentie: alleen volwassenen
Waar Arno's Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven.
Entree € 13,50 (aan de kassa € 15,-)
Reserveren info@arnohuibers.nl (u krijgt bevestiging); vermeldt svp naam, datum, aantal, telefoon

Er wordt 16 keer gespeeld in Arno's Theater. Alleen met uw aanwezigheid heeft Eindhovens gezelligste theatertje bestaansrecht. Per voorstelling zijn er slechts 44 plaatsen beschikbaar vanwege de grootte van het decor.
Spel Arno Huibers / regie Geert Niland / techniek Rob Bügel