registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Woensdag 14 december gratis inspiratiebijeenkomst voor gemotiveerde werkzoekenden

/~nieuws/pics/groenevli.jpg

Groene Vlinder is een sociale start-up van initiatiefnemer Rik Konings en partners van Creative Impact Solutions. Samen hebben zij iets interessants te bieden om de stad socialer en slimmer te maken. Er staan in de regio 40.000 mensen buiten de arbeidsmarkt, waarvan elk individu zijn eigen verhaal heeft en daarbij zijn de huidige reïntegratie-processen niet voor iedereen weggelegd, passend of inspirerend.
Voor deze groep biedt Groene Vlinder een nieuwe aanpak: inspireren en met eigen talenten mobiliseren.Na het winnen van de publieksprijs in de iCity-tender op 6 oktober zijn we met vele tientallen Eindhovenaren actief om dit project tot een grandioos succes te maken. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor 5000 mensen in de regio een betere toekomst te creëren.

Doel
Het doel van Groene Vlinder is om de komende 4 jaar 5000 mensen uit de regio te mobiliseren naar leuk werk of ondernemerschap door ze in een innovatief impactprogramma van 100 dagen de mooiste en beste versie van zichzelf te laten ontdekken.

Start
In 2017 start Groene Vlinder Talentontwikkeling in Eindhoven met groene fietstaxi’s en hiermee dagelijks in beweging komen, het leveren van maatschappelijke betrokkenheid, schoon vervoer, en hierdoor samen bouwen aan nieuwe banen, rollen en toekomstgerichte bedrijven.
Om dit unieke concept in beweging te krijgen, heeft de Groene Vlinder investeerders nodig vanuit provincie, gemeentes, rijk, MVO-organisatie en bedrijfsleven. Deze partijen zorgen voor ruimte, geld en mensen om vervolgens in korte tijd gave resultaten te realiseren en dit te laten uitrollen naar provincie Brabant en landelijk niveau.

Inspiratiebijeenkomst
Op woensdag 14 december organiseert de Groene Vlinder een gratis inspiratiebijeenkomst voor gemotiveerde werkzoekenden die als eersten willen instappen in dit groene fietsproject.
Gratis aanmelden op: www.bit.ly/2fZJbmt, dan wordt gerekend op je komst.
(aanmelders ontvangen 13 dec. een herinnering met locatiegegevens)

Betrokkenheid
Wie betrokken en actief wil zijn in coaching, in een werkgroep en/of investering, kan zich aanmelden via www.bit.ly/2gPvee2

/~nieuws/pics/groenevli2.jpg