registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe Hoedensalon Waalre: Exclusieve hoeden, Lezing met gezellig Hoeden Passen, Fascinator maken, Cursus hoeden maken

/~jozefbloks/images/jozef-2b.jpg

Kunstenaar Jozef Bloks is onlangs (op 1 mei) samen met zijn vrouw Caroline de Roy van Zuydewijn in Waalre een nieuwe Hoedensalon gestart. Lees verder...

Nadat in december 2011 hun succesvolle Hoedensalon in Antwerpen door een aangestoken brand werd verwoest, verhuisden Jozef en Caroline naar Waalre waar zij de moeder van Caroline - die de ziekte van Alzheimer heeft - gingen verzorgen. Haar toestand verslechterde en sinds kort verblijft zij in een tehuis.

Huiskameratelier: Zij heten u nu van harte welkom in de nieuwe Hoedensalon (in het ouderlijk huis van Caroline). In een idyllische bosrijke omgeving pal tegenover het riviertje de Tongelreep in Waalre. Allemaal wat kleiner dan in Antwerpen, maar wel net zo gezellig!

Exclusieve hoeden: Zoekt u een hoed voor een speciale gelegenheid dan bent u aan het goede adres.

Lezing met gezellig Hoeden Passen: Erg leuk voor een vrijgezellenfeest of om uw verjaardag op een wel heel bijzondere manier te vieren. Caroline ontving al meer dan 100.000 dames.

Cursus Hoeden Maken: Na afloop van deze cursus bent u de trotse bezitter van een strohoed én een hoed van echt haarvilt. Informeer welke avonden nog vrij zijn!

Middagje Fascinator Maken: Een fascionator is een kleine haarcorsage die koningin Maxima vaak draagt. Meestal wordt hij bevestigd met een haarklem of -band.

Informatie over onze programma’s of wilt u meer weten over Caroline, kijk dan op www.hoedensalon.nl
Maak vrijblijvend een afspraak of kom eens kijken op de Open Dag.

Open Dag: Iedere laatste zondag van de maand van 14.00 – 17.00 uur (wel graag even laten weten dat u komt).

/~jozefbloks/images/lezingdse01.jpg/~jozefbloks/images/lezingdse02.jpg/~jozefbloks/images/lezingdse03.jpgAdres:

Anna Paulownalaan 30
5583BG Waalre
Tel: 040 2212653
hoedensalon.nl@kpnmail.nl

Sluit vriendschap met Caroline op Facebook op Hoedensalon Waalre Klik hier: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011929934577&fref=ts
Bekijk foto's van Open Zondagen en volg haar hoedenactiviteiten.

/~jozefbloks/images/AfficheDSE2016.jpg