registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

19 juni 'De Grote Verdwijntruc' bij straffe madammen en makkemannen

/~nieuws/pics/dgvtruc.jpg

Literair programma in samenwerking met De Vorlesebühne (uit Utrecht) Een avond met Joke van Leeuwen, Anna Vercammen, Sylvia Hubers, Jürgen Smit, Bernhard Christiansen. muziek: Natalie Ingwersen
De Vorlesebühne is een maandelijks podium van wisselende schrijvers en muzikanten, die rondom een thema kort vreemd proza schrijven en voordragen. Van ontroerend en literair tot absurdistisch. Meestal op locatie in Utrecht, nu een keer in Eindhoven. Een niet te missen belevenis.

/~nieuws/pics/dgvtruc2.jpg

De grote verdwijntruc
Bij de kleine verdwijntruc spelen konijnen vaak een centrale rol. De kleine verdwijntruc duurt maar eventjes, het konijn komt al spoedig ergens anders weer te voorschijn. De grote verdwijntruc werkt heel anders, zelden oogst hij bewondering, hij weet vooral verwarring te scheppen. Hoe ga je ermee om als er iets onmisbaars ineens voorgoed is verdwenen, wat valt er te verzinnen?
De Vorlesebühne:
Een avond kort vreemd proza plus muziek; verwarrend, bijtend, grappig en ontroerend.Het boek 'De koningin is verdwenen' van Anna Vercammen vormt de rode draad. Deze keer zonder het mooie decor van de op het boek gebaseerde theatervoorstelling, zonder de toeters en bellen van de Anale Fase, zonder de speciale op het toneel geprojecteerde live-tekeningen van Sabien Clement. In plaats daarvan een Joke van Leeuwen en drie andere schrijvers en een harpiste die Anna zullen assisteren, samen met haar op een unieke manier haar even triest als grappig sprookje zullen vertellen.

Plaats: Vestzaktheater Frans Dillen van Straffe madammen en Makke mannen op het voormalige NRE-terrein, Nachtegaallaan, Eindhoven
Entree: € 10 CJP: € 6 Aanvang: 20.15 u. Zaal open: 19.45 u. Fwajee open.
parkeren: vrij