registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Ik ben er tegen dat ABN-Amro verkocht wordt als dat voor ons, burgers en belastingbetalers, verlies oplevert.
ABN-AMRO

Ik ben een leek en heb geen idee, waarom het kabinet dit wil doen. Mijn onderbuik-gevoel zegt me, dat wij gewoon deze bank niet weer moeten privatiseren. Wie het interview met Joris Luyendijk heeft gezien op TV, die twee jaar lang bij de city in London heeft gewerkt en daar goed uit zijn ogen heeft gekeken, zal zijn haren ten berge rijzen, wanneer het weer mis gaat. Niemand in de bankwereld weet wat men aan het doen is. Volgens mij is het elke keer: God zegene de greep en die greep is groot in de kas. En aangezien ik niet geloof, vrees ik met grote vreze.
De bankiers zijn nog steeds niet bij zinne gekomen, dus houd het zelf in de hand, regering, alhoewel ik van hun ook niet weet of ze wel allemaal weten wat ze doen. De regering is dan ook niet de baas, maar de grote firma's, zoals de cigarettenindustrie, het bankwezen en noem maar op welke andere grote multinationals een grote graankorrel willen meepikken van ons belastinggeld. De lobby van de JSF is ook goed uitgepakt voor de Amerikanen, terwijl de franse Dassault ook goede vliegtuigen bouwt. De Fyra idem dito. De Italianen rijden in Italie met Franse treinen. Hoe bizar kan het zijn. Ik kan wel uren doorgaan. Wat wij moeten doen is de grenzen sluiten, want wij kunnen niet heel Afrika hier herbergen. De regeringen daar moeten ophouden met corrupt zijn en voor hun bevolkingen opkomen.
Er komt een hele volksverhuizing op gang en waar laten, voeden en kleden wij deze mensen en wat er nog voor schuim van die naties ongemerkt mee naar binnen komt.
Het gaat allang niet meer over de bank, maar alles wat mis gaat en kan gaan.
Alleen moeten we wel in ons achterhoofd houden, dat wij het nog, dankzij vele sociale regeringen in het verleden, heel goed hebben.
Dit gezegd hebbende, sluit ik.
Ellen

Poll

De score (uitslag) in deze Poll is erg duidelijk lijkt me!

nieuwe poll

Misschien tijd voor een nieuwe poll; soort van referendum over Griekenland maar dan andersom - of wij het eens met de Grieken zijn of niet.