registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

EUrofiel Verhofstadt - grote graaier

Guy Verhofstadt, lijstrekker van de zogenaamde ALDE-liberalen, kandidaat namens VVD/D66, die allebei ongeloofwaardig EUro-kritisch proberen te doen, en tevens Kandidaat EU voorzitter klust voor tenminste 233.000 euro erbij, bovenop zijn riante EU salaris (zeker 10.000 euro/maand, afhankelijk wat hij allemaal claimt) met extra gratis zeer riant pensioen.

Heeft u pensioen bij het APG? Dan betaalde u in 2012 42000 euro mee aan Verhofstadt, die mede aan het stuur zit met de voortdurende EU bedreiging van uw pensioen. Zie ander blog bericht over bemoeienis pensioenen door EU.

Tenminste 233.000 euro, omdat niet duidelijk is hoeveel spreekbeurten hij a 12.500 euro per keer hij voordraagt. Lezen wij dat goed? Betaald worden om zijn standpunt uit te dragen? Hij is toch politicus en wordt geacht zijn standpunt uit te dragen obv het zeer riante EU salaris?

Dit verzin je toch niet! Want een walgelijke mentaliteit. Ik hoef geen argumenten in mijn EU betoog te zoeken, want deze argumenten komen vrijwel dagelijks als vanzelf naar boven. Je zou lachen als het niet zo triest was.

Hier is de RTL-Z link:
http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/kandidaat-voorzitter-ec-klust-voor-tonnen-bij

Hier is de link naar wat Verhofstadt van de EU krijgt:
http://www.vacature.com/carriere/salaris/Hoeveel-verdienen-Verhofstadt-en-Dehaene-als-Europarlementslid

Bij elkaar zo'n 13.000 euro, alle reisonkosten worden vergoed (0,50 cent/km indien met de auto) en slechts 12% belasting ! Wilt u dat allemaal betalen?

Tenslotte is Verhofstadt ook verbonden aan EIB, EU instituur voor bestuurskunde, waar hij tenminste 1000,-/maand bijklust, maar mogelijk voor maximaal 5000,-. EIB wil als transparant EU instituut niet vertellen aan RTL hoe het precies zit. Een patroon, EU in optima forma.

Kortom directe EU-verdiensten 14.000 tot 18.000 euro, 12% belasting, volledige reiskosten vergoeding (tot max 4243 euro/jaar). Bijklussen: orde grootte 20.000,-/maand. Totaal tussen de 34.000 en 38.000 euro/maand. Zou hij adminstratie voeren om de reiskosten bij de juiste werkinspanning te claimen? Ongetwijfeld, want daar zal wel een EU richtlijn voor zijn. Amay, gelukkig maar!

Het 'EU nee' standpunt wordt zo zelfs door de grootste EUrofiel Verhofstadt ondersteund. Stem wijs op 22 mei.

Verhofstadt's dubieuze belangen

En Verhofstadt's belang lijkt vooral zijn persoonlijk belang, zie deze bijdrage van 925.nl:

http://925.nl/archief/2014/05/15/guy-verhofstadt-komt-uw-pensioen-leegroven

Hoe je het ook went of keert, Verhofstadt kan onmogelijk neutraal zijn en het belang van de individuele europeaan dienen. Een graaier zonder weerga. Wat een weerzinwekkende en onbeschofte figuur.

Hoe is het mogelijk dat het APG pensioenfonds deze man op de loonlijst heeft staan?