registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

EU verbiedt bekendmaking uitslag - actie!

De EU verbiedt steeds meer. Nu ook de bekendmaking van de uitslag in Nederland, want andere landen stemmen op 25 mei.

Nou en? Zijn mensen in andere landen niet in staat om hun eigen mening te vormen? Waarom deze bevoogding? Waarom inderdaad EU bemoeienis?

Vandaar mijn oproep je aan te sluiten bij de geenstijl actie, want burger-participatie in optima forma door de stemmen mee tellen in de stemburo's. Zie artikel op geenstijl :
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/dit_is_geen_hoax_we_menen_het_bloedserieus.html#more

Meld je aan via DEMOCRATIE@GEENSTIJL.NL

Kleine moeite, groot signaal.

slaat nergens op

Nederland zit fout, men had de verkiezingsdag moeten verschuiven naar vrijdag of zaterdag. Dit is namelijk een besluit van de Europese Commissie en Europees Parlement. Je moet de zaken niet omdraaien. Geenstijl steunt nu de zwartekousenkerk van ChristenUnie-SGP en die van Wilders.

Er zijn meer besluiten die politieke partijen naast zich neer hebben gelegd. Maar geenstijl.nl bedrijft geen journalistiek, behalve dan in hun eigen riolenstelsel.

het EU verbod is het punt

De EU is allereerst niet legitiem. Elk besluit van de EU is daarom zonder legitiem gezag. Met vrijdag of zaterdag hadden we met hetzelfde EU verbod te mken gehad.

Daarnaast gaat het hier om het recht de verkiezings-uitslag zo snel mogelijk bekend te maken. Er is geen goede reden dat tegen te houden. Waarom wil de EU dat? Heb je daar antwoord op? Draai jij niet de redenering om?

Mbt geenstijl: de zwarte kousen steunen ze echt niet, integendeel, niet gefundeerde bewering.

Als besloten wordt in Nederland om verkiezingen op een andere dag te houden, prima. Hoewel ik het probleem van een doordeweekse dag niet zie, werkt toch goed?

Jouw mening over het het nivo van geenstijl is voor jou. Bedenk wel dat jij altijd dit soort lage vergelijkingen gebruikt. Onderbuik gevoel, geen feiten en argumenten.

Massapsychologie

Waarom de Nederlandse uitslag niet bekend gemaakt mag worden, lijkt mij nogal duidelijk. Men wil geen massapsychologische beïnvloeding van stemmers in andere landen die hun stem nog moeten uitbrengen. Bekendmaking kan een soort domino-effect teweegbrengen.

EU hysterie

Massapsychologische beinvloeding? Wat een onzin!

Onmiddellijke bekendmaking vd resultaten bij de EU verkiezingen in 2004 werd door nederlandse overheid zonder aarzeling gewoon gefaciliteerd.

Een soort domino effect? Nogal concrete benoeming van een geheel afwezig probleem. Hoezo zijn zouden wij in NL massapsychotisch verbonden zijn met andere landen zoals bv Italie? Leg dat eens uit. Als u dat niet kan, waar heeft u het dan over?

Alsof er stemmers in andere landen ook maar iets aantrekken van de stem resultaten in Nederland.

Een non-issue, maar dankzij de EU toch weer een probleem.