registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Het dichterspodium van de PoëzieClub is verplaats van de derde zondag in de maand naar de tweede zondag (13 april).

In verband met de paasdagen en koningsdag zijn wij genoodzaakt ons maandelijks podium een week vroeger te laten plaatsvinden.
Rode draad voor de optredende dichters is deze keer het thema: Waar hou ik mij mee bezig.
Het thema is deze keer ingegeven door het zogenaamde ‘hier en nu’ denken! In deze zin is van alles denkbaar! En dus een goede uitdaging voor schrijvers van korte verhalen en dichters.
De nieuwe verzamelbundel van de PoëzieClub ‘Verwondering’ is deze keer tijdens pauzemomenten aan te schaffen. De bundel gaat over de belevingen van dichters in hun jeugdjaren.
Naast dichters zijn uiteraard ook fans van de poëzie van harte welkom. Dichters en eventuele andere performers vooraf aanmelden bij de dienstdoende presentator.

Waar: De Oude Rechtbank in de bibliotheekruimte. (Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven Tel: 040 291 0450).

Wanneer: 13 april 2014.

Tijd: 14.30 uur tot circa 16.30 uur.

Toegang: VRIJ

Bereikbaar: Parkeergarage bij het Gemeentehuis; fietsen bij het ED/Politiebureau; vanaf station Eindhoven door het centrum richting Stratumseind.

Namens de PoëzieClub

Pierre Maréchal
pmarechal@online.nl

P.S. Deze dag is in Eindhoven eveneens ‘Het Grote letterfestival’ te beleven in verzorgingstehuizen van de Vitaliswoongroep. Een goede reden om na het podium eens een kijkje te gaan nemen. Zie de media over dit onderwerp.