registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Zijn de Grieken nu de bedelaars van Europa?

/~tweet/pics/twi.jpg

De gewone man/vrouw in Griekenland doen hun best maar hoe zit dat met het groot kapitaal wat geen belasting betaald heeft?
Bij Pauw en Witteman ging het er weer heet aan toe en kreeg geldschieter Merkel(Europa) weer flink wat kritiek van Griekenland lover Ingeborg Beugel, jammer dat die niet wat objectiever kan zijn. Zouden we ook in ons eigenbelang Griekenland niet deels zijn schulden moeten kwijt schelden waarbij ze de grote belastingontduikers blijven vervolgen?

Tweet is het account wat de DSE homepageredatie wil gebruiken om regelmatig een prikkelende, grappige, serieuze, stelling of opmerking te plaatsen.
We roepen alle DSE bewoners op om mee te doen. Heb je iets gezien, gehoord of gelezen wat een leuke of interessante twiet voor onze homepage kan opleveren, ga dan naar www.tweet.dse.nl en stuur je twiet naar ons op. Als er heel veel voorstellen ingestuurd worden maakt de redactie een keuze.

Met de Griekse draagkracht rekening houden

Inderdaad, de Grieken moeten de broekriem aanhalen maar we moeten/mogen ze niet uitmergelen. Vasthouden aan terugbetalen, maar wel - net als bij onze studieleningen - naar draagkracht en na pakweg 15 jaar de restschuld kwijtschelden. Anders raken ze nooit uit de armoe.