registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Ziet u het al voor u?

Interessant bericht vanmorgen op de voorpagina van ons regionale dagblad: Sakkers wil zelf aan het hoofd staan van de met scooters uitgeruste stadswacht. Daar komt het peloton al aan, in driehoeksformatie, handen breed aan het stuur, helm om het hoofd, Sakkers (met vlaggetje voor de herkenbaarheid) voorop. Ziet u het al voor u?

geld

Voor deze ID-banen is dan kennelijk wel genoeg geld vrij te maken. Op het welzijnswerk is flink gekort. En er gaan ook massa's geld in cultuur voor de rijken (Muziekcentrum, Schouwburg, Van Abbe).
Gewoon een rechts gemeentebestuur dat geld wil stoppen in uniformen op straat: de winkels van de middenstand beschermen. Hier in de buurt heb ik de stadswacht nog niets nuttigs zien doen, behalve wat rondlopen. Laat ze maar op een pony door de wijken gaan, en Sakkers op een hengst en Zorromasker, of als Robin Hood voor de rijken: hij steelt geld van de begroting. Hij hoeft niet te worden herverkozen, dus hij heeft vrij spel.
Tja, en de gemeenteraad die keurt uiteraard alles goed wat deze bestuursautoriteit heeft bedacht. Of ze stellen een vraag waar ze het antwoord al op weten.