registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Komkommertijd?

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk

Het is komkommmertijd op onze homepage, toch?
Daarom stel ik voor om aan DSE de groeten te doen vanuit je vakantieadres, of voor diegene die thuis zijn gebleven doe de groeten uit je woonplaats graag met een foto erbij van een markant plekje uit die omgeving. Er zullen in de DSE regio vast wel onderwerpen te vinden zijn. Zelf zal ik de aftrap doen uit Clervaux en andere plaatsen die ik onderweg tegenkom, als ik tenminste een internetcafe kan vinden :-)

leuk voorstel

Hallo Rien, leuk voorstel, ik hoop dat er veel reakties komen , hoewel ik het liever op een andere plaats zie dan hier, want als er echt veel reakties komen, is het moeilijk nog het echte nieuws en aankondigingen te zien.

Vakantie melden op internet: verstandig?

Ik heb begrepen dat het niet verstandig is om met naam en toenaam op het internet te verspreiden dat je op dit moment op vakantie bent. Ook inbrekers zouden na een beetje speurwerk erachter kunnen komen waar je huis staat en zo wellicht een makkelijke buit binnen kunnen halen.

Ik vind het verder wel een leuk idee!

Verstandig?

Nee en zeker niet met naam en toenaam. De komkommertijd oproep van hierboven is van 2005 zoals je kunt zien. Tegenwoordig moet je daar beter over nadenken zeker als je adres makkelijk te achterhalen is! Maar je kunt de groeten of misschien beter die leuke ervaring ook nog melden als je weer terug bent.