registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

"Old Dutch" dynamic tennis voor 50 plussers

/~nieuws/pics/olddutchk.jpg

Verveel je je wel eens? Nou vervelen is het woord niet, maar...., en je probeert de juiste bewoording te vinden. Of je zegt: "vervelen?" Ben je nou betoeterd, ik heb het hartstikke druk met van alles en nog wat. Zo zijn we allemaal verschillend en hebben we ons eigen levensritme. De senioren anno de 21e eeuw, die niet meer hoeven te werken. Een feit is dat we allemaal evenveel tijd hebben, want een dag duurt voor iedereen even lang. Voor 50 plussers die wel wat meer gezonde beweging in hun weekprogramma willen opnemen is dynamic tennis een prima sport.

Het lichte racket en de schuimrubberenbal voorkomen bijvoorbeeld het ontstaan van een tenniselleboog. Bij het dubbelspel wat we meestal spelen moet je om beurten retourneren dat zorgt er wel voor dat je nauwelijks stil staat tijdens een game.

Belangstelling gekregen? Kijk dan rond op onze website www.olddutch.dse.nl en kom eens kijken op onze spelmiddagen in Sporthal Genderbeemd. Sterkenburg 616, 5653NP Eindhoven. Sportkleding en schoenen meenemen is genoeg, tennisvereniging Old Dutch heeft wel een racket ter beschikking.