registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

18 augustus en 15 september: leuke kinderactiviteiten in Vlindertuin Waalre

Zomerzoemers zoeken in de Vlindertuin

Zomerzoemers zoeken in de Vlindertuin

In Vlindertuin Waalre wonen niet alleen vlinders. Je vindt er ook spinnen, kevers, mieren, pissebedden, oorwurmen en bijen. En natuurlijk de prachtige bloemen waar veel van deze beestjes op afkomen. Wil je dat zelf eens ontdekken? Dan kun je in de Vlindertuin op onderzoek gaan. Voor basisschoolkinderen zijn er opdrachten met zoekkaarten en een loeppotje. Verder zijn er nog knutselopdrachten, memory en een kwartetspel over vlinders. Sinds dit jaar hebben we aparte opdrachtjes voor kleuters, zodat er ook voor hen veel te beleven valt.

Locatie en tijd
Op woensdagmiddag 18 augustus en 15 september kunnen kinderen onder begeleiding van hun ouders van 13.30 tot 15.30 uur aan de slag. Meedoen is gratis. Locatie: vanuit Waalre of Aalst de Blokvenlaan inslaan en bij het bordje vlindertuin het pad 150 meter het bos in volgen. De auto graag op de Blokvenlaan laten staan.

Overige openingstijden
De Vlindertuin is tot 1 oktober gratis toegankelijk op elke dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur en elke woensdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Meer weten?
Meer informatie op de website van Vlindertuin Waalre of lees een artikel in het ED over een eerdere kindermiddag in de Vlindertuin.