registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Vijftiende verjaardag DSE, bijpraten met een drankje, hapje en muziek

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk

Met drie prima bands en zo'n 200 bezoekers plus standhouders heeft DSE haar verjaardag gevierd. Een heel gezellig feest. Alle muzikanten van It's jazz Jim, Blue Basement Jazz en Sherpa bedankt voor jullie muzikale bijdragen. We hebben er van genoten. Ook alle vrijwilligers vanaf hier nog eens extra bedankt! Wat me persoonlijk wel leuk lijkt om al die bands eens "unplugged" te horen spelen. :-) Ik herinner me een optreden van de "Red Roses Jazz Distillery" waar alleen de banjo/gitaar een klein versterkertje had. Wat kwamen de muzikale nuances toen mooi uit.

De verlote pijzen waaraan iedereen meedeed kwamen soms heel verrassend terecht bij zowel bandleden, bezoekers, vrijwilligers als standhouders. De lezingen over Wordpress en internetveiligheid hadden over belangstelling niet te klagen. Over het thema veiligheid willen we tegen het einde van dit jaar nog een speciale bijeenkomst organiseren, wist onze voorzitter Wim Hendriksen al te vertellen, waarbij we dieper op de materie zullen ingaan.

 Van links naar rechts de eerste 5 in de fotowedstrijd

Van links naar rechts de eerste 5 in de fotowedstrijd

Hier boven staan de foto's die de jury als beste 5 heeft gekozen.
De eerste prijs ging naar Johan van den Heuvel. De tweede prijs ging bij afwezigheid van de prijswinnaar (de foto van de moederkloek) naar de als derde geplaatste rijwielstalling van René Elders
In het fotoalbum kun je de foto's groter bekijken.

De sites van www.dse.nl/~svwoensel77 en www.gpswalking.dse.nl waren respectievelijk een en twee in de website wedstrijd. Omdat de eigenaar van svwoensel77 niet meer aanwezig was ging zijn prijs weer in de verloting mee. Volgende keer toch wat langer blijven :-)
Andere sites die ook hoog scoorde waren:

www.paraplu.dse.nl
www.dse.nl/~jipje
www.schuttersbosch.dse.nl
www.sterrenwacht.dse.nl
www.echovanhetzuiden.dse.nl
www.ooievaar.dse.nl

Ook het Eindhovens Dagblad besteedde aandacht aan ons lustrum.

Organisatie bedankt!

Het was zeker een fijne avond. Erg goede bands, interessante stands en fijne mensen.

En wat wil je nog meer, als je foto met de hoofdprijs beloond wordt. Mijn dag kon niet meer stuk.

Op naar het volgende lustrum!

Groet,
Johan van den Heuvel

Bedankt

Alle, niet meer aanwezige, virtuele winnaars van de tweede trekking van de loterij, bedankt! Na een tiental extra pogingen om iemand aan een prijs te helpen kwam, een kwartier te laat, de hoofdprijs. De Samsung CLP310 kleurenlaser. T'is jammer ik voelde me weer overgeslagen net als bij het kiezen van de teams op de speelplaats. Weer de laatste. Ik heb hem een beetje beschaamd in ontvangst genomen. Maar goed iemand moet de laatste zijn. Mijn (achter)nichtjes zullen hem met plezier gebruiken. Als tegenprestatie ruimen ze mijn voortuin op.

hele leuke avond gehad

Wij hebben een hele leuke avond gehad. Genoten van goede muziek.
Nieuwe contacten gelegd en oud collegae ontmoet. En kennis gemaakt met Wordpress om nu te kunnen gaan bloggen.
Organisatoren en hulptroepen hartelijk dank voor de voortreffelijke avond!

websites

Hallo allemaal, ook ik heb weer genoten van de avond bij DSE. Leuk dat er zoveel prijzen waren en dat er weer genoeg stands waren. Jammer vond ik dat er slechts 2 prijzen voor de websites waren. De websites zijn het hart van de dse en zouden daarom veel meer in het licht moeten staan. Men vindt toch niet intern datt er geen zinnige en boeiende websites bij dse geplaast zijn? Groetjes Guus