registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Dichters over Bram Vermeulen 28 maart 2010

Stichting Poëthement Eindhoven Poëzie podium. Na de gevleugelde woorden van Bram Vermeulen ‘Dood ben ik pas als jij me bent vergeten’, schrijven wij: ‘Dood is hij pas als wij hem zijn vergeten’. Bram Vermeulen werd in 1946 geboren, studeerde psychologie en werd in de jaren zeventig bekend door cabaret met Freek de Jonge in Neerlands Hoop. Nadat beide hun eigen weg zijn gegaan heeft Bram Vermeulen vele muziekalbums gemaakt, maar ook schilderde hij en schreef hij columns, boeken en gedichten. Hij stierf in 2004, maar raakt met zijn teksten en liedjes ook nu nog vele mensen. Komend podium van Stichting Poëthement Eindhoven laten dichters zich inspireren door deze veelzijdige man. Onder andere met Robert Tau, Theo van der Put, André Van Eynthoeve. Daarna open podium voor dichters met eigen werk. Presentatie: Willem Adelaar
Techniek: Jan Verbakel
Waar: Bibliotheek deWitteDame Eindhoven (Centrum)De locatie is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken. In de naaste omgeving zijn diverse parkeergarages te vinden.
Wanneer: Zondag 28 maart 2010Tijd: 14.00 uur – 16. 30 uur. Toegang: GRATISContact: info@poeziepodium.nl of telefonisch via Pierre Maréchal op 040-2528301.