registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Laatste oproep voor deelname aan de Dichtersdag in Poëthement

Op donderdag 28 januari houden wij, de dichters van Poëthement, en veel andere dichtersorganisaties in het land de Internationale Dichtersdag met als thema ‘Over de grens’, De organisatie van de dag vergt veel tijd. Daarom stellen wij het op prijs wanneer dichters die deze dag in Poëthement willen optreden zich hiervoor aanmelden. Bezoekers en toehoorders zijn van eveneens harte welkom!
Tijdens het podium presenteert o.a. de Eindhovense Stadsdichters Arnoud Rigter ter afscheid van zijn tweejarig stadsdichterschap zijn bundel ‘De onaangebroken stad’.

Dichters dienen zich voor 10 januari a.s. aan te melden via email pmarechal@online.nl of telefonisch 040-2528301. De aanvangstijd wordt mede bepaald door het aantal optredende dichters, muzikanten en performers. Na 10 januari wordt deze tijd in de media en op de site van de bibliotheek bekend gemaakt.

Het podium wordt gehouden in de Openbare Bibliotheek (Centrum ,deWitteDame). Emmasingel 22, 5611 AZ Eindhoven. Tel: 040- 2604260. In de omgeving zijn verschillende parkeergarage’s te vinden. De bibliotheek is met openbaar vervoer goed bereikbaar.
Deelnemers en bezoekers dienen voor 20.00 uur in de bibliotheek aanwezig te zijn, omdat deze na die tijd voor het bezoekend publiek gesloten is. Wij dichters gaan na deze tijd door met het vieren van de Dichtersdag.

Pierre Maréchal
pmarechal@online.nl