registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Plaats voor dichters in de Atelierroute Eindhoven 2009

Ook dit jaar kunnen dichters tijdens de Atelierroute op 3 en 4 oktober a.s. van zich laten horen. En zo onverwacht een opluistering zijn in het geheel van de Atelierroute. Tijdens dit weekend openen 100 kunstenaarsateliers hun deuren voor publiek én voor dichters. Van ’s morgens 11.00 uur tot 17.00 uur.
Het is ook leuk en interessant om kennis te maken met het pluriforme geheel aan talenten onder de aangesloten kunstenaars.

Zaterdag 3 oktober, de hele dag; en Zondag 4 oktober, de hele dag, opent ook deKunstClub.nl aan de Zeelsterstraat 147 haar deuren vor de rondzwervende dichters. Zij zullen hier kunstenaars aan het werk aantreffen – en bezoekers- en worden (als altijd) met open armen ontvangen.
Zaterdag 3 oktober, vanaf circa 17.00 uur, biedt deKunstClub.nl alle in dit evenement participerende dichtrs de gelegenheid daar te komen chillen en zo de vermoeienissen van de dag uit de benen te bannen, een hap te eten en vooral ook, na te kletsen.

Zondag 4 oktober -rond 17.00 uur- worden de dichters voor een gezamenlijk optreden/maaltijd verwacht in deKunstClub.nl Zeelsterstraat 147, Eindhoven, tel: 040-2520046). Een prachtige gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten en de opgedane ervaringen uit te wisselen. VOOR ETEN EN DRINKEN WORDT TRADITIEGETROUW GEZORGD

De ateliers zijn herkenbaar aan de blauw/grijze vlag, alleen de deelnemende kunstenaars van het huidige jaar worden vermeld op de Platte grond en de site http://www.dse.nl/~atelierroute
U kunt de plattegrond ook gratis verkrijgen in het van Kempenlandmuseum[Steentjeskerk], van Abbemuseum,de Krabbedans en het VVV kantoor.

Mocht u documentatie van de kunstenaars in willen zien en/of een gratis plattegrond van de Atelierroute willen, dan kunt u daarvoor ook terecht bij de Centrale bibliotheek in de Witte Dame, Emmasingel 22, 5611 AZ Eindhoven.

Wij hopen weer op een geslaagd weekend met prachtig weer zodat er weer veel mensen een “kunstzinnige”route plannen.


Poëthement/ st. Atelierroute Eindhoven.


MEEDOEN? Even aanmelden op pmarechal@online.nl ,dan krijgt u het bewijs dat u een deelnemende dichter bent, toegezonden