registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

After Party Literatuur Stimuleringsprijs Eindhoven 2008

Op 11 november wordt in de Blauwe Zaal bij de TU-Eindhoven de prijswinnaar van de Literatuur Stimuleringsprijs Eindhoven (2008) bekend gemaakt. Aanvang 20.00 uur. Zie www.list-eindhoven.nl mocht u informatie hieromtrent ontgaan zijn.

Op 16 november wordt in de Centrale Bibliotheek De Witte Dame Eindhoven (Centrum) door de Stichting Literatuur Stimuleringsprijs Eindhoven een After Party gehouden vol talenten. Daarvan is de toegang GRATIS.

Op deze zondagmiddag worden drie recent gepubliceerde dichtbundels gepresenteerd en bovendien laten de huidige en twee voormalige stadsdichters Jan van der Pol, Frans van Hoof en Arnoud Righter ons van hun talenten meegenieten. Evenzo de voormalige Stadsdichter van Venlo en docent aan de schrijversschool van het Centrum voor de Kunsten Eindhoven Koos van den Kerkhof (Bundel Oud Zink).

Verder treden deze middag op de dichters Eva Libra, Cor Anneese, Stan Mooij, Angela Polderman, Explanade (Bundel Zilverpapier), Willem Adelaar en Maarten Gulden (Bundel Een Effectieve Methode Voor Totale Onverstaanbaarheid), de voorzitter van de Dichterskring Helmond, Herman Vos en Pierre Maréchal.

Naast deze dichters prozaschrijfsters: Olga Berger en Marleen van de Velden.

Afgewisseld met muziek van: Wim van de Ven en Joop van Brink.

Presentatie: Pierre Maréchal, Techniek : Nick Brok. Informatie: 040-2528301. E-Mail pmarechal@online.nl

Waar: Openbare Bibliotheek De Witte Dame, Emmasingel 22, 5611 AZ Eindhoven (Centrum).
Wanneer: Zondag 16 november 2008.
Tijd: 13.30 uur - 16.30 uur.
Toegang: Gratis.

Stimuleringsprijs

Is er ook een geldbedrag aan deze prijs verbonden of gaat het alleen om de eer?

gerrit