registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

25 jaar dichters- en schrijvers-gezelschap ExplanadeHet is alweer 25 jaren geleden dat in het café/restaurant Esplanade, indertijd tegenover het Eindhovens gemeentehuis, het dichters- en schrijversgezelschap Explanade het leven zag. Een groep talenten die, tenminste in grote delen van Noord-Brabant en Limburg zijn naam heeft verdiend. In die tijd is in de Eindhovense dichters – en schrijverswereld veel gebeurd.

Het is daarom hoogst uitzonderlijk dat een schrijversgezelschap zo’n lang leven is beschoren. En...er zijn tekenen van continuering in overvloed.
Ik nodig u uit om hen te komen feliciteren en het programma van deze middag bij te wonen. Bestaande uit de presentatie van de nieuwe (jubileum-)bundel ‘Zilverpapier’, voordrachten van gedichten en verhalen van de leden van Explanade, mime door Marian Vaags, lid van Explanade. En natuurlijk de sfeervolle muziek en ontspannen presentatie van het jonge duo Orinoko.
Dit gezelschap is o.a. bekend van optredens in het literair programma ‘Poëthement’.
De bundel is te koop voor € 10,--


Waar: Bibliotheek de Witte Dame, Emmasingel Eindhoven (centrum). Er zijn parkeergarages in de naaste en wijdere omgeving maar binnen het centrum.

Wanneer: Zondag 26 oktober a.s.

Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur.

Toegang: GRATIS

Groet,
Pierre Maréchal
Poëthement