registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Wordpress

Hallo allemaal,
Ik ben een fan van wordpress (weblog). De Digitale Stad biedt deze dienst helaas (nog) niet aan en ik hoop dat dit in de toekomst zal veranderen. Noem het maar Customer Care. Tot die tijd heb ik mijn eigen wordpress weblog gecreeerd. Annys wil alleen altijd meer en altijd beter en het nieuwste en dus ook de aller, aller nieuwste versie van wordpress. Dus: upgraden! Met als gevolg dat ik geen weblog meer heb. En ik doe mijn best, maar php en MySQL is best ehh.. moeilijk?!
Dit bericht heeft niks met Eindhoven te maken, alleen met Annys en haar weblog in Eindhoven. Ik ben wanhopig op zoek naar iemand die ook maar iets weet!!!
In het kort: HELLUP!!

Groetjes,
Annys

Het probleem:
Ik had wordpress 2.2.3. De hele upgrade naar 2.6.2 ging prima. Ik kan inloggen en alles schijnt gewoon te werken alleen krijg ik als ik mijn blog wil bekijken de melding: "Problem loading... The page isn't redirecting properly." "Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen." Ik heb al van alles geprobeerd: opnieuw alles geupload, themas en plugins verwijderd en/of veranderd. Ik heb de rechten van alle bestanden gewijzigd, ik heb php bestanden zitten vergelijken ook al is het voor mij Grieks. En ik heb alle fora/forums in het nederlands en engels doorgespit. :-(

Hartekreet

Hoi Annys,

Zo'n hartekreet kan ik niet negeren... ;-)

Stuur mij effe wat details.

Ron

Nieuwsgierig?

Annys, laat ons eens "mee genieten" van jouw pogingen om wordpress onder de knie te krijgen. Een aantal DSE'ers waaronder ik zijn vast en zeker geïnteresseerd. Dus waar staat dat weblog ergens?

annys blogt

Tja....

Dat hadden we zelf ook al gevonden maar het was leuker geweest als Annys ons dat had laten weten :-(