registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Dagtrip tip: Insel Hombroich

Uitrusten op kunst Foto: Rien Valk

Uitrusten op kunst Foto: Rien Valk

Op een dik uur rijden vanaf Eindhoven ligt het museum Insel Hombroich. Voor de kunstliefhebbers een leuke bestemming, maar omdat het in een parkachtige omgeving ligt ook voor de minder in kunst geïnteresseerden. Het is de moeite waard om er een dagtocht van te maken. Een (bijna vegetarische) lunch of uitgebreide thee met hapjes is bij de entreeprijs inbegrepen. In het park wandel je van paviljoen naar paviljoen waarbij je onderweg kunt genieten van planten, bloemen en beelden.

Een van de paviljoens Foto: Rien Valk

Een van de paviljoens Foto: Rien Valk

Als je er eens heen wilt kijk voor de route op http://www.inselhombroich.de/kontakt.htm Op mijn fotoblog staan nog een paar foto's van ons laatste bezoek.

Ook nog een leuk idee voor een dagtrip geef dan hier op DSE je ervaringen aan ons door. Problemen met plaatsen? Wij van de homepage redactie helpen je graag bij het eerste begin. Uiteindelijk moet je het daarna dan wel zelf kunnen :-)

@jleatomu

Leuk om deze recatie te lezen! Ik neem aan dat jullie er geen trauma aan overgehouden hebben :-) Mogen we hier ook nog een paar van jullie foto's bewonderen? Als er problemen zijn met het plaatsen, kun je hier wat tips vinden: http://www.dse.nl/filter/tips En zoals al meer geschreven de DSE redactie is altijd bereid om te ondersteunen.

Kröller-Müller Jardin d’email, detail Foto:Rien Valk

Kröller-Müller Jardin d’email, detail Foto:Rien Valk

Overigens hoop ik dat onze bewoners hier vaker hun dagtrip ervaring met ons delen.