registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Een Gemiste Kans ?

Foto: Bert Keet

Foto: Bert Keet

Mensen laten meegenieten van 50e optocht van de Brabantse Dag in Heeze vroeg Rien Valk in zijn bericht van 12 sept. Die uitdaging wilde ik wel oppakken toen ik het bericht las bij terugkeer na mijn vacantie.
Mensen het was een geweldig mooie optocht en de weergoden werkten heel goed mee. Van alle groepen zijn foto's gemaakt. Kijk er naar en geniet ervan. Voor meer foto's kijk dan naar de site van Bert Keet
Veel Kijkplezier

Foto: Bert Keet

Foto: Bert Keet

Soms spreken foto's voor zich

Soms spreken foto's voor zich, maar in dit geval niet. Het tweede plaatje staat waarschijnlijk symbool voor industrialisatie, maar het eerste? Uitnodigend en behaagziek is de juffrouw wel, maar wat moet ze uitbeelden en wat heeft ze in godsnaam onder haar kin? Een kogelstootster kan ik er ook wel in zien, maar ik mis de kogel en ook de gebruikelijke minder flatteuze kleding.
Deze foto's behoeven dus een onderschrift.

@gouddelver

Voor de thema's waaruit de bouwers dit jaar konden kiezen kun je hier eens kijken: http://www.brabantsedag.nl/Files/File/themabrochure.pdf
Ook leuk om in de rijke brabantsedag historie rond te neuzen.
Ik kan me overigens goed voorstellen dat Bert te druk bezig is geweest met leuke foto's maken om zich ook nog het onderwerp precies te kunnen herinneren.

Ach ja, ik streef teveel naar volmaaktheid

Natuurlijk, Rien, daar kun je het met enige moeite vinden. Maar het is een verre omweg. En net zo min als Bert heb ik daar veel tijd voor.
Trouwens, het was niet zo vals bedoeld. Commentaar kan toch ook wel eens leuk zijn? Mischien niet gelukt deze keer.

Commentaar?

Zeker Lau, wat mij betreft kan er niet genoeg commentaar worden geleverd. Maar in dit geval was ik heel blij dat Bert aan mijn oproep gehoor had gegeven en na wat e-mailtjes heen en weer ook een bericht heeft geplaatst. Vandaar dat ik dacht onze "bewoner" een steuntje te moeten geven. Overigens nog bedankt voor je commentaar op "wat heeft Rien nu weer gezien" :-)